Skillnaden mellan Toyota Camry SE och Camry LEToyota Camry SE vs Camry LE

Camry är en av Toyota 'mest sålda bilar i Nordamerika, Australien och Sydostasien Bortsett från standard Camry finns två mycket populära varianter,. SE-och le; dessa står för Sports Edition och lyx upplagan respektive med sE kostar över tusen dollar mer än LE. Så låt 'se vad du får för den extra stora.

Till att börja med har SE 17 tums hjul medan LE har 16 tums hjul. Har större hjul ger SE en sportigare utseende än LE. När det gäller prestanda, det finns egentligen ingen som de två har motsvarande motorer och växellådor. De är lika i termer av hästkrafter, hastighet, acceleration, och till och med körsträcka.

För att lägga till den sportiga utseende, det finns också flera tillägg till utsidan av Camry SE. Den har dubbla avgasrören som är kromade för att förstärka utseendet. Det har också färg knappat underredet spoilers för främre och bakre samt sidotröskellådor. De integrerade dimljus i SE inte bara lägga till utseendet men är också ganska bra när du reser i områden med dålig sikt.

Inne i SE, fortsätter den sportiga tema med tre ekrad ratt som är insvept i läder. Sätena är också textil trimmas och trösklar och pedaler är gjorda av aluminium. Och slutligen, har sportiga Optitron mätare som hued i blått Camry SE.I grund och botten, vad du får med SE eller LE är precis samma bil. SE lägger bara några blomstrar som ger den en sportigare känsla utan verkligen ger resultat i form av extra hästkrafter, bättre överföring, fjädring, och sådant. För båda modellerna kan användaren välja mellan en 2 5L manual, 2. 5L automatisk eller större 3. 5L V6 motor kopplad till en automatisk växellåda.

Sammanfattning:

1. SE är sport edition medan Camry är lyx upplagan
2. SE har 17 tums hjul medan LE har 16 tums hjul
3. SE har dubbla kromade avgas medan LE 't
4. SE har underredet spoilers och sidopaneler medan LE 't
5. SE har integrerat dimljus medan LE 't