Skillnaden mellan Civic och LamboCivic vs Lambo

Civic är en mycket populär kompakt bil, särskilt i Europa och USA. Den är utvecklad av den japanska biltillverkaren Honda och bland japanska bilar som säljs i USA, håller den näst längsta kör namnskyltar efter Toyota Corolla. Introducerades i Amerika 1972 som en tvådörrars coupe har medborgar varit i hög grad på grund av dess konkurrenskraftiga priser, låga driftskostnader och superb tillförlitlighet.

Civic säljs som en coupé eller sedan, och båda finns i fem trims, nämligen DX, LX, EX, EX-L och Si. Den sedan har ytterligare fyra utföranden C ett DX värde paket, Hybrid, LX-S, samt GX trim.

Den 'Lambo' är en lyxig bil, som utvecklats och tillverkas av den italienska biltillverkaren Lamborghini. Den 'Lambo', som det populärt kallas, uppnådde erkännande genom åren på grund av dess sleekness i design och hög prestanda. Lamborghini har en lista över bilmodeller som tillverkas sedan företaget 's starten, inklusive 350GT 1964 och 400GT som följde 1966. Det fanns många modeller efter det, men de mest kända under de senaste åren inkluderar Diablo, Murcielago, Gallardo och Reventon släpptes 2008. ovanpå detta finns det också många konceptbilar som selektivt presenteras, men aldrig i massproduktion.Den enorma kontrasten mellan de två bilarna kan inte nog betonas, den mest uppenbara är tillverkningslandet. Bortsett från det är den stora skillnaden mellan Civic och Lambo att medan Civic tillverkas i sedan och coupe stilar är Lambo endast säljs som en 2-sitsig sportbil. Civic är i grunden en väl avrundad bil för dagligt bruk, precis tillräckligt för staden och landsvägskörning, med mycket genomsnittliga prestanda. Å andra sidan, är Lambo en lyxig, högpresterande bil i samband med rika bilentusiaster. Eftersom det är en exotisk bil, tilltalar det mest i främmande länder, i synnerhet i USA och Västeuropa.

Eftersom de produceras att vara högpresterande sportbilar, är Lambo motorer inte bränsleeffektiva, jämfört med mindre motorer av Civic bilar. En typisk Lambo motorn skulle vara en 6. 5 liters V12 som ladorna en toppfart på cirka 220 km / h, medan en Civic skulle normalt ha en 1. 8 liter, 113 hk motor, vilket är långt mer bränsleeffektiva jämfört med V12.

Sammanfattning:
Civic är gjord av det japanska företaget Honda, medan Lambo är från den italienska biltillverkaren, Lamborghini.
Civic kommer i kupéer och sedanmodeller, medan den Lambo kommer strikt i en 2-sits sportkupé.
Civic är en väl avrundad bil för dagligt bruk, medan Lambo är en lyxbil avsedd för en utvald rik marknad.