Skillnaden mellan Dyna och SoftailDyna vs Softail

Forntida man gick eller cyklade på djur såsom hästar, kor, elefanter och åsnor för att gå till andra platser. Med tiden lärde han sig att konstruera mekaniska transportmedel såsom fartyg, bilar, flygplan, tåg och motorcyklar.
Motorcyklar är också kända som motorcyklar, cyklar, eller cykler. De är tvåhjuliga motorfordon som är anpassade för att navigera i tät trafik och racing. De är de vanligaste typerna av fordon som används av de flesta människor på grund av deras överkomliga priser.
En av de mest populära tillverkarna av motorcyklar är Harley-Davidson eller Harley. Det grundades i början av 20-talet och har överlevt den stora depressionen och hård konkurrens från andra motorcykeltillverkare.
Det är känt för sina tunga motorcyklar med distinkta mönster och anpassning. Det finns flera vackra klassiska konstruktioner såsom:

Sport som produceras sedan 1957 och drivs av V-twin motorer, har fem hastigheter monterar gummiisolering för att minska vibrationer och hydrauliska stötdämpare på båda hjulen.
V-Twin Racing Street Anpassningsbar (VRSC) som är en cruiser motorcykel producerats sedan 2001; har en 60 graders V-twin motor med bränsletanken placerad under sätet i stället för i fronten.
Touring som består av tre modeller med flera funktioner, såsom: farthållare, låsningsfria bromsar, och stereosystem.
Custom Vehicle Operations (CVO) som har en bränsleinsprutning 1800cc Screamin 'Eagle Twin Cam 110 motor.
Trike som är en trehjulig motorcykel.
Dyna som drivs av en örn V-twin motor, har en självjusterande tunga koppling, sexväxlad kryssare drivöverförings 16-tums Fang hjul i gjuten aluminium, och premium suspensioner.
Softail som har fjädrar eller stötdämpare på bakre upphängningssystem som är dolt under den. Det släpptes första gången 1984. Den använder en motvikts Twin Cam motor version i stället för den vanliga versionen som används i Dyna-modeller.Medan både Dyna och Softail är stora cyklar att rida och har en hel del tillbehör finns, har Softail mer. Dyna har också en gummilagret motor, och stötdämparna är exponerade till skillnad från den Softail. Dyna är mer balanserad och är bäst på att göra hörn och styrning av trafiken. Det är också bäst lämpad för ridning två personer upp medan Softail är bäst bara för en ryttare eller en lättare belastning. Det kostar också mindre än Softail. Oavsett vilken modell man väljer att köpa, båda cyklarna är snabba, effektiva och roligt att rida.
Sammanfattning:

1. Dyna är en Harley-Davidson motorcykel som drivs av en örn V-twin motor medan Softail är en Harley-2. Davidson motorcykel som drivs av en motvikts Twin Cam motor.
3. Dyna hanterar hörn bättre än Softail.
4. Stötdämparna av Dyna exponeras medan stötdämparna i Softail döljs.
5. Dyna lämpar sig väl för ridning två personer medan Softail inte.
6. Softail är dyrare än Dyna.