Skillnaden mellan Civic och BMWCivic vs. BMW

Jämföra Civic och BMW är som att tala om skillnaden mellan Express Musik och Samsung. I det här exemplet är Express Music bara en mer specifik linje av mobiltelefoner från Nokia, medan Samsung är ett företag i sig som tillverkar olika linjer av sin egen uppsättning av telefoner. Således, samhällskunskap är mer specifika raden av bilar, medan BMW är den större enheten, eftersom det är en fullfjädrad bilföretag.

Som nämnts, är Civic bara en rad av de moderna kompakta bilar förs till konsumenterna genom en populär Japan-baserade bilföretag, som heter Honda. Hittills finns det redan många uppgraderingar och revideringar av Honda Civic. Det är en av de banbrytande bil linjer att ha gjort ett märke på den amerikanska marknaden, och detta är särskilt mer imponerande eftersom det är från en asiatisk biltillverkare.

Denna specifika raden av bilar penetrerade den globala marknaden, särskilt i Nordamerika under året 1972. Honda Civic ödmjukt började som en elegant coupé, senare återuppfunnit sig i en halvkombi version. Ändå moderna Honda Civic bilar är full av funktioner, som gör dem mycket konkurrenskraftig med andra prestanda rader av bilar bästa från andra stora biltillverkare.

Idag, några av sina nyaste modeller '' Civic Type-R, liksom, Civic Si C väl har anmärkt som en av de mest framgångsrika sportiga kompakta bilar av den nya generationen. Detta är också en av anledningarna till att Honda Civic har blivit den ledande bilen linjen i fråga om försäljning i Kanada, för mer än ett decennium redan.

På andra sidan av myntet, BMW (helt känd som Baverische Motoren Werke AG) är en tysk biltillverkare som också satsningar i flera rader av bilar och motorcyklar och är involverat i produktionen av motormotorer. Det är ett mycket stort globalt företag som har några populära dotterbolag, som Rolls Royce Motors. Namnet BMW är väl känt över hela världen. Detta bilmärket lyckats göra sig ett namn genom att hävda titeln som en av de bästa biltillverkare av lyxbilar. När det gäller historia, har BMW en mycket rik rekord, eftersom det har fungerat sedan 1916, långt innan första världskriget.Sammanfattning:

1. Civic är en mer specifik rad av bilar jämfört med bredare eller större BMW Company.

2. Civic är en produkt av Honda bilföretaget som är baserat i Japan, medan BMW baserades ursprungligen i Tyskland.