Skillnaden mellan marinen och flygvapnet PilotsNavy vs flygvapnets piloter

Marinen och flygvapnet är de två grenarna av militärtjänsten som använder piloter eller flygare för sina respektive uppdrag och uppdrag.

Navy piloter och flygvapnets piloter har liknande flygträning och liknande uppdrag. Båda förarna av de två militära tjänster tränar ofta tillsammans och flyga liknande flygplan. Marinen och flygvapnet uppdrag är oftast för olika ändamål som strid, flyg- tanka, spaning, och transport (klassificerade som personal och / eller utrustning).

Även båda tjänsterna är bekant med en hel del flygplan, piloter i varje tjänst som faktiskt använder olika flygplanstyper. Flygvapnet använder en mängd olika medelstora till stora och medelstora flygplan som vanligen används för transportuppdrag. Å andra sidan, marinen lotsar använder lättare och mindre flygplan.

Det finns också en skillnad där piloterna är baserade. Flygvapnets piloter brukar bo på en Air Force Base ligger i en speciell reserverad mark. Samtidigt är marinen piloter ofta baserade på bärare, som är stora fartyg, bemannade av militär personal och utrustade med både militära vapen och flygplan. Båda typerna av piloter måste kunna lyfta och landa på sina respektive baser.

Den typ av 'hemmabas' är också en skillnad mellan de två piloterna. Landningsbanan på en flygbas skiljer sig från en bärare 's bana. Den senare' s bana är mindre och ofta rör sig. Detta bidrar till svårigheten att göra en start eller en landning. Tvärtom är en flygbas bana bredare och förblir stillastående start eller landning.De marinen piloter är ofta snabbare när det gäller att svara eller göra uppdrag. Transportören, där flygplanet och piloter är baserade, kan skära avstånd och tid resa till en viss plats.

Förarna är också kännetecknas av 'vingar' de bär som emblem. Naval flygare kan tjäna och bära deras 'guld vingar', och de kan flyga för marinen, flottor, och kustbevakningen. På ett liknande sätt är 'silver vingar' reserverad för flygvapnets piloter.

Utformningen av varje vinge emblem, är också olika. 'Guld vingar' har tillsats av en liten sköld som är ansluten till ett stort ankare. 'Silver wings' sport bara en stor skärm på dess utformning.

Sammanfattning:

1. marinen och flygvapnet grenar av militären har sin egen förteckning över piloter som beställts för att flyga uppdrag och uppdrag. Utbildningen för både marinen piloter och flygvapnets piloter är ungefär densamma. Det finns tillfällen när piloterna i de två grenarna tränar tillsammans.
2. Den största skillnaden mellan de två typerna av piloter är deras gren av militärtjänstgöring. Flygvapnets piloter är bundna av Air Force regler på samma sätt som marinen piloter är ansvariga för Navy regler.
3. En annan skillnad är storleken på flygplan. Navy piloter använder mindre flygplan medan deras flygvapen motsvarigheter är vana att hantera större och större flygplan. Ett skäl till skillnaden är den typ av baser. En annan orsak är den typ av uppdrag och uppdrag är inblandade.
4. Navy pilot 's hemmabas är ett hangarfartyg. Landningsbanan på en bärare är vanligen i rörelse och är mindre i jämförelse med en flygbas' s bana. Å andra sidan, är en flygbas hemmabas en Air Force pilot. Landningsbanan är mycket bredare och 't flytta.
5. En majoritet av tiden marinen piloter är mycket närmare sitt mål plats eftersom bäraren kan minska avstånd. Flygvapnets piloter måste ta bort från flygbasen och reser längre sträcka.