Skillnaden mellan Honda Accord och Accura TLHonda Accord vs Accura TL

Om du planerar att köpa en bil, och du har minskat ner dina alternativ till Honda Accord och Accura TL, kan det vara klokt att förstå skillnaderna mellan dessa två bilmodeller innan du gör ditt beslut. Båda dessa bilar är ganska olika i fråga om deras egenskaper, såväl som deras priser.

Eftersom priset är alltid en känslig fråga, kan jämföra priserna hos Honda Accord och Accura TL. Accord 's grundpris är ungefär $ 26.000, medan Accura' pris är dyrare på $ 35.000. Naturligtvis, om du vill lägga funktioner på fordonet, kan priserna vara betydligt högre, men även bland alla extrafunktioner tillgängliga, Accura kommer fortfarande vara runt $ 6000 dyrare än Accord. Därför, om du vill spendera mindre på din nya bil kommer Honda Accord vara mer självklara valet.

Fortfarande på frågan om att spara pengar, kan vi jämföra bränsleeffektivitet Accord och Accura. Båda dessa bilar är sedaner, och har samma bränslekapacitet, men deras faktiska bränsleekonomi förhållandet fortfarande skiljer sig åt. Honda Accord är något mer bränsleeffektiva, uppnå 19 miles per gallon i staden och 29 miles per gallon på motorvägar, medan Accura TL uppnår 18 miles per gallon i staden och 26 miles per gallon på motorvägar. Även om inte en stor skillnad i deras körsträcka, kan man överväga Honda Accord att vara mer bränsleeffektiva.

Det finns marginella skillnader i storleken på de två fordon. Accord är något högre och längre än den Accura TL, men den Accura är bredare än Accord. Men om du inte är extremt särskilt dessa mätningar vann 't göra för mycket av en skillnad. Vad kan roll är dock att överenskommelsen har mer utrymme och benutrymme än Accura. Det har också mer lastvolym jämfört med Accura .

När man jämför sina motorer, har Accord en 271hp V6 motor, medan Accura TL har en 280hp V6 motor. Accord har ett A5 transmission och Accura har en överförings T5.Några andra funktioner som är standard med Accura TL kan också vara värt att nämna. Dessa funktioner inkluderar en inbyggd klimatkontroll, ipod integration och olika interiörlister. Dessa kostar inte extra ska du köpa Accura, men kommer att vara en extra kostnad om du väljer Honda Accord.

Sammanfattning:

När det gäller grundkostnad, är Honda Accord billigare än Accura TL.

Honda Accord är mer bränsleeffektiva än Accura TL.