Skillnaden mellan Civic och JettaCivic vs Jetta

När det gäller importerade bilar, är det oftast en toss-up mellan europeiska bilar och japanska bilar, på grund av deras prestanda och tillförlitlighet. Även om varje person kan ha sina egna favoritmärken, de är också ofta villiga att böja lite för att få ut mesta möjliga av sina pengar.

Honda Civic och Volkswagen Jetta är två bilar som är både snygg i sin design, och ger modeller som körs på alternativa bränslen, såsom diesel och naturgas, vilket gör dem extremt perfekt för många potentiella bilköpare. Eftersom deras priser är mycket nära varandra, är det också mycket bra att veta skillnaden mellan dessa två bilmodeller (förutom från tillverkarna).

En av de viktigaste skillnaderna potentiella bilköpare kommer att vilja ta reda på, är skillnaden mellan bränsleeffektivitet Honda Civic och Volkswagen Jetta. Jetta erbjuder sina användare med mer körsträcka per gallon, med en bränsleekonomi rating mellan 20-30mpg inom stadens gränser, och 29-41mpg längs motorvägen; jämfört med Honda Civic, som har en bränsleekonomi rating 21-26mpg inom stadens gränser och 29-36mpg längs motorvägen. Däremot Civic klara sig bättre med avseende på dess koldioxidutsläpp rating avger 6. 3 ton per år kol, jämfört med Jetta som avger 7. 3 ton per år.

En annan stor skillnad är den lastvolymkapacitet av stammen av dessa två sedan bilmodeller. Jetta 's stammen fack har en last volymkapacitet av 16 kubikfot. Detta är fyra kubikfot mer än Civic, vilket gör Jetta ägare mer utrymme för packning och lagring. Detta är extra utrymme speciellt användbart för familjer som går på långa resor.

Inredningen i Honda Civic och Volkswagen Jetta är mycket lika i sin konstruktion. Men de skiljer sig i mängden benutrymme att de ger passagerarna. Honda Civic ger en tum mer benutrymme för fram bilpassagerare jämfört med Jetta, förse förare med mer komfort och utrymme under körning. Medan Jetta har en mindre benutrymme utrymme för sina främre passagerare, ger de en tum mer benutrymme för passagerarna i ryggen.Slutligen finns det tekniska funktioner som tillhandahålls av Honda Civic och Volkswagen Jetta. Volkswagen ger alla sina Jetta bilmodeller med standard uppvärmd spolarvätska, uppvärmda framsäten, varselljus och makt uppvärmda speglar. Honda har gjort samma sak för sina Civic bilmodeller, men de har lagt till ett antal ytterligare bitar av teknik, såsom ett navigationssystem med röststyrning, ett USB-gränssnitt, och en 60/40 split fällbara baksätet.

Sammanfattning:

1. Jetta ger mer last utrymme i bagageutrymmet jämfört med Civic.

2. Honda Civic avger 6. 3 ton kol per år, medan Volkswagen Jetta avger 7. 3 ton kol per år.