Skillnaden mellan Acadia och TraverseAcadia vs travers
GMC Acadia och Chevrolet Traverse kan jämföras i termer av gas körsträcka, hur ofta de kräver reparationer och tillförlitlighet. Vi kan också jämföra dem när det gäller bilpriser, faktura, funktioner, värde, och kundanpassade och pris citat av återförsäljaren. Båda bilarna har nästan samma funktioner, säkerhet och säkerhetsåtgärder etc.

Den huvudsakliga skillnaden mellan den Acadia och Travers är deras styling och pris. Acadia är dyrt, och håller standardutrustning jämfört med travers. Acadia är tillgänglig för omkring $ 31.740, medan Traverse 'pris börjar på $ 29.224 Båda har samma destination avgifter, som är $ 775 Det finns också en skillnad mellan priset faktura,.. Det är $ 27.763 för Traverse och $ 30.153 för Acadia.

Även om Acadia är dyrare än Traverse, de har samma kvalitet interiör. Båda har en maximal kapacitet som är 154 kubikfot, och deras dimensioner är också densamma. Bagage kapacitet för både bilar är cirka 24 kubikfot, och det är det högsta de kan ha, men Traverse är nästan fem inches längre. Båda har samma längd, bredd och hjulbas etc. Acadia har en nyttolast på omkring 1523 i jämförelse med den travers vid 1.444 pounds.

Om vi ​​jämför de båda bilarna i form av prestanda, då Acadia erbjuder 288 hästkrafter och har en sexväxlad växellåda, medan Traverse erbjuder 281 och 288 hästkrafter parad med en automatisk sexväxlad växellåda.Bränsleekonomin för båda bilarna är densamma, och det är 16-17 mpg i stadsområden och 23-24 mpg på landsväg. De båda härrör 9,6 ton kol per år. Tekniken för utrustning och alternativ för Traverse och Acadia är nästan densamma, som Acadia har standardfunktioner, såsom LED-bakljus och nyckellösa fjärr inträde. Den Traverse har en panorama moonroof, Bluetooth och navigationssystem. Båda har rearview kameror, en DVD, och en två panel taklucka. De har också uppvärmda säten.

Om vi ​​jämför dem på grundval av säkerhet, då de båda bilarna har samma säkerhetsteknik som är både aktiv och passiv. De omfattar gardin krockkuddar på sidorna i händelse av sidokollision under körning. Ägandekostnaden är $ 48.040 för Traverse under en period av fem år, medan Acadia bär $ 52,247 under fem år. Bortsett från de andra skillnader, är Acadia svårare att förhandla jämfört med travers.

Sammanfattning:

Acadia och Traverse har fler likheter och mindre skillnader, de bara skiljer sig i pris och stil.
Acadia är dyrare än Traverse.
Den Traverse erbjuder en stöld avskräckande larmsystem, medan Acadia erbjuder LED bromsljus och en fjärr fordon startsystem.
Den Traverse har 281 @ 6300 rpm hästkrafter, medan Acadia erbjuder 288 @ 6300 rpm hästkrafter.