Skillnaden mellan Civic och CobaltCivic vs Cobalt

Ända sedan Henry Ford uppfann Model T, har bilar varit en viktig del av vår vardag. De tar oss vart vi vill gå, dag ut och dag in. Två stora bil beslutsfattare tävlar om toppositionen på marknaden idag C Honda och Chevrolet C med både idrottsliga sina respektive flaggskepps bilar, Honda Civic och Chevrolet Cobalt. Många människor har dessa två fantastiska bilar i åtanke, men har problem med att avgöra vilken en att plocka. Därför är det bara logiskt att göra en head-to-head mellan de två bilarna, så att konsumenterna kan känna skillnaden mellan de två, och i slutändan, fatta ett köpbeslut.

Nedan är relevanta aspekter av bilar, där de två är lika, eller skiljer sig, och förhoppningsvis ger relevant information som en konsument kan behöva göra inköp:

Hantering

Detta är nummer ett fråga nästan alla potentiella bilköpare frågar, just off the bat. Folk vill att deras bilar för att känna smidig och snabb; de vill inte känna att de 're kör en stor 'ol tegel! När det gäller både Civic och kobolt, hantera de ungefär densamma i och ut ur trånga hörn, och båda har samma svängradie.

Drivlina

Det är där Chevy Cobalt har övertaget. Cobalt har en mycket större motor jämfört med Civic. Dess vridmoment är ungefär densamma som dess acceleration, och så i detta avseende är Cobalt mycket snabbare än Honda Civic. Men kom ihåg att ha en mycket mindre motor också innebär att ha en mycket bättre gas körsträcka, så ha det i åtanke när man beslutar vilken bil att köpa.

Verktyg

Både Civic och Cobalt har samma fördelar när det gäller sittplatser.Bekvämlighet

Honda Civic 's främre kabinen har mer utrymme än Chevrolet Cobalt, men ärligt talat, det ISN' t mycket. Den ampler design och ergonomi i Civic tillåter mer utrymme för passagerarna än kobolt.

Kosta

Och slutligen, den viktigaste aspekten av allt som måste alltid beaktas, priset. När du köper en bil från en bilhandlare finns det alltid en standard avgift för att transportera bilen från sitt ursprung till generalagenten. För både Civic och kobolt, det kostar ungefär samma. När det gäller körsträcka, har Honda Civic en bättre körsträcka jämfört med Chevrolet Cobalt på grund av dess mindre motor, men inte med stor marginal. Beträffande MSRP kostar Civic mer än kobolt.

Sammanfattning:

1. Honda Civic 'främre kabinen har mer utrymme än Chevrolet Cobalt.

2. Chevrolet Cobalt är mycket billigare än en Honda Civic.