Skillnaden mellan SLT1 och SLT2 GMC AcadiaSLT1 vs SLT2 GMC Acadia

Acadia är mitten av prissatta erbjudande av GMC för fullstor SUV-marknaden. De två översta utföranden för Acadia är SLT1 och SLT2. Prisskillnaden mellan SLT1 och SLT2 ISN 't verkligen så mycket, så du borde' t förväntar prestandafördelar. Vad du får i stället är små förbättringar i komfort och bekvämlighet. Detta är en uppvisas av införandet av minnessystem för både sidospeglar och föraren 's säte SLT2.

Minnet används för att komma ihåg positionerna för både den sidan spegeln och sätet individuellt. Om någon lånar din SLT2 och glömmer att sätta sidospeglar eller ryggstödet på plats, skulle du inte längre behöva fippla med dem igen. Vid en touch på en knapp, skulle SLT2 automatiskt ändra sina positioner efter dina önskemål. Detta förstärks ytterligare komplimanger av handsändare. Varje fjärrkontroll kan ha olika inställningar som de åter när du använder den för att öppna dörrarna. Så du kan ha en fjärrkontroll för dig själv och en annan för din fru och ni båda skulle inte längre behöver tänka på speglar eller sätena igen.

Det finns också en skillnad mellan SLT2 och SLT1 när det gäller de uppgraderingar som du kan få för dem. Egentligen finns det uppgraderingar som endast är tillgängliga för SLT2 och inte SLT1. Den första är HID eller High Intensity Discharge strålkastare. Dessa strålkastare släcka en mycket mer ljus ger dig ökad synlighet för nattrafik. Den andra uppgraderingen exklusivt för SLT2 är HUD eller Heads-Up Display. Denna funktion projekt åt vindrutan information som du annars skulle hitta på instrumentbrädan eller stereo. Detta ökar avsevärt din säkerhet som du inte längre behöver ta ögonen från vägen för att kontrollera något. Slutligen, kan du få uppvärmda / kylda säten på SLT2. Inte riktigt en viktig funktion, men är mycket trevligt att ha om du bor i områden med mycket låga eller mycket varma klimat.Sammanfattning:

De SLT2 backspeglarna är utrustade med minne medan SLT1 's är inte

Den SLT2 drivrutin 'sätet är också utrustad med minne medan SLT1' s är inte

Den SLT2 kan ha HID strålkastare medan SLT1 kan inte

Heads-Up Display finns på SLT2 men inte på SLT1