Skillnaden mellan Civic och LamborghiniCivic vs Lamborghini

När du 're söker en märke och modell av bil, finns det några saker som du behöver tänka på. Det' är din budget '' hur mycket du 'är villig att spendera på bilen C samt resultatet av motorn, stil och design av bilen som du 're kommer att få, och körsträcka att det kommer att erbjuda. Här tar vi en titt på två motstående bilmodeller i fråga om sin stil och design. Den första är den ständigt pålitliga Honda Civic, och den andra är den ultra-spännande Lamborghini.

Som ni kanske redan vet, är Civic en linje av kompakta bilar som tillverkas av Honda. Civic är faktiskt den näst längsta namnskylten för denna japanska biltillverkaren '' som först introducerades på marknaden 1968. Bara föreställa sig hur mycket historia bil entusiaster från hela världen, och den klassiska Honda Civic, har tillsammans.

När det gäller modell line-up, har Honda Civic Honda N360 och Honda Z600 som sina föregångare. Subcompact Samhällskunskap tillverkades från 1973 till 2000, medan från 2001 fram till idag, är Samhällskunskap redan klassificerats som kompakta bilar.

För 2009 års modell, Honda utfört en mindre ansiktslyftning för Honda Civic genom att inkludera en honungskaka utformad grill, reviderade fälgar med fler ekrar och en kromlister ovanför det område där registreringsskylten är placerad.

Lamborghini, å andra sidan, är en italiensk bil varumärke. Företaget grundades 1963, och har sedan dess bytt delägarskap flera gånger. Sedan starten av bolaget, har Lamborghini bilar blivit känd för sin eleganta, exotiska mönster '' vilket gör dem den ultimata statussymbol för de rika och berömda. Lamborghini Espada är en vintage modell släpps i 1970 's, Lamborghini Gallardo släpptes 2004, och Lamborghini Gallardo Spyder 6-växlad, 10-cylindrig motor, släpptes 2007.Beroende på din budget och personliga smak, kan du välja antingen Civic eller Lamborghini som bilen val '' så länge som den specifika modellen passar dina behov som förare.

Sammanfattning:

1. Civic är en linje av bilar som tillverkas av det japanska företaget Honda, medan Lamborghini är ett bilmärke från det helägda dotterbolaget Lamborghini SpA

2. Civic är en linje av kompakta och subcompact bilar, medan Lamborghini bilar luta mer mot högpresterande sportbilar.