Skillnaden mellan Outback och LegacyOutback vs Legacy

När du köper en Subaru, är skillnaden mellan en Outback och Legacy mer än bara pris. Medan basen priset på Outback är ca $ 3000 mer än arvet, är detta oftast inte tillräckligt för att vara den avgörande faktorn, särskilt när man betänker alternativ och finansieringsalternativ.

Subaru Legacy är mest populär bland sedan förare, medan Outback är preferensen för dem som letar efter SUV kapacitet. Varje bil har fått uppgraderingar under de senaste åren, men arvet har fått fler uppgraderingar när det gäller jämnhet attraktionen och känslan av vägen.

Arvet kommer med fler alternativ för att förbättra varje dag prestanda. Även om båda av dessa fordon är utmärkta för snow, och kan hantera en hel del vinterväder, verkar det som om Legacy har fått lite mer hänsyn till tanken på det roliga i dessa vår- och sommartid enheter.

Outback har en omdesignad interiör som utstrålar machismo i många mode, samtidigt erbjuder bättre benutrymme och bakre passagerarsäten. För familjen på språng, Outback ger dig fler alternativ, och har potential för att packa upp och på väg ut.

Outback har historiskt inte sålt liksom Legacy, delvis på grund av bristen på tillgängliga turbomotor på vagnen. Legacy tenderar att vara lite mer populär, men eftersom ägarna tenderar att hålla fast vid dessa bilar och efter 300 tusen mil märket andrahandsvärde, är i samma division varje.

Båda bilarna är USA tillverkas, med ett mycket gott rykte för att skapa låga avfalls- och återvinningsmaterial som används vid byggandet av dessa bilar. Bränsleeffektiviteten tenderar att vara något bättre för Outback, särskilt om du går för turbomotor i Legacy. Varje bil betraktas som 'låga utsläpp', och är tillägnad till att skapa en bättre plats för i morgon, en solid enhet på snö och is, och en rolig familj bil som kommer att vandra dig vart din nästa destination tar dig.

Sammanfattning:

1. Legacy är populär bland sedan drivrutiner.2. Outback är bättre för SUV älskare.

3. Legacy har fått uppgraderingar för prestanda, hantering och roligt.

4. Outback har ökat inre utrymme.

5. Outback levereras med en renoverad inredning.

6. Outback erbjuder mer alternativ.

7. Legacy är historiskt bättre säljare.

8. Bränsleeffektivitet är något bättre för Outback.