Skillnaden mellan GT och GTPGT vs. GTP

GT, i den enklaste form, är den italienska versionen av prakt på hjul. Denna högpresterande lyxbil kommer i olika former, som BMW Coupe, Alfa Romeo, Ferrari, Mercedes och många fler. Till skillnad från de små sportbilar som huvudsakligen baseras på hastighet, GT-bilar omfatta inte bara hastigheten utan också klass och komfort.

Precis som sin italienska namn, 'Gran Turismo' eller 'Gran Turismo', den här bilen friar helt folk med sin suave kroppen och fantastisk hastighet och acceleration tack vare 3. 8 liters motor med utmärkt hästkrafter upp till 200hk. Men se till att du inte drabbas för hårt på GT gaspedalen, som 3. 8 liters motorn kan göra däcken skrika om du gör det!

Om du letar efter lyx i en budget, då GTP eller träffande kallas 'Grand Touring Performance', är apt modell bil för dig. Till skillnad från GT-modellen, GTP bilmodeller har en överladdad, högpresterande motor som ger massor av hästkrafter (260 hk), som tillåter dig att köra med stor kontroll, hastighet och utmärkt körsträcka. Det enkla syn på en hastighetsmätare kan du styra din hastighet när du har angett ett område med hastighetsgränser, vilket sparar dig från hastighets biljetter. GTP bilmodell har också en oljelivslängd indikator, som kan vara en stor lättnad. Ignorera tunga dörrar, erbjuder GTP en mycket smidig enhet. GTP bilmodell använder Eaton superchargers, som tillhör den femte generationen, som oerhört öka kraften.

Även om GTP har en stor överladdad motor, minskar kraftigt gas körsträcka, liksom, dina pengar! Du kan ha nytta av hastigheten med GT bil till ett lägre pris jämfört med den överladdade GTP bilen. Dessutom erbjuder GT mer utrymme att sitta i jämförelse med GTP. Utom för priset och motortyp, både GT och GTP bilmodeller är ganska identiska.

För att sammanfatta, här finns några skillnader mellan GT och GTP:1. GT är en förkortad term för 'Grand Touring', medan GTP är en förkortad term för 'Grand Touring Performance'.

2. GT bilmodell har en 3. 8 liters motor, medan GTP bilmodell har en eaton laddade motor.

3. GT bilmotor producerar cirka 200 hk av makt, medan GTP bilmotorn producerar cirka 260 hk av makt.