Skillnaden mellan Nissan Maxima SE och SLNissan Maxima SE vs SL

Nissan Maxima har två populära trim alternativ, SE och SL. Den största skillnaden mellan SE och SL är avsett utseende och känsla. SE är den sportiga modell som syftar till att ge en mer aggressiv utseende och känsla medan SL är lyx modell som fokuserar mer på livets goda och en mer elegant utseende.

Det är lätt att tala om för SE och SL-modeller sida vid sida som det tidigare har större 18-tums fälgar jämfört med 17-tums fälgar på SL. Det är också lättare att upptäcka SE på grund av dess spoiler bak. SL 't inkluderar en spoiler.

Men när du går inne i bilen, kan du sedan se fördelarna med SL-modellen. Mest märkbart, har SL-modellen alla lädersäten som gör det betydligt mer elegant än trasa platser som du får med SE. Det bör också rättvist bättre med oavsiktliga vätskespill. En annan sak du kommer att märka är trä trim i SL som inte finns på SE-modellen.

Något du bör ta del av, om du råkar vill ha det bästa av båda kombineras till en, är de uppgraderingar som erbjuds av återförsäljaren. Naturligtvis, uppgradera SE också ha funktioner i SL skulle säkert kosta lite mer än någon modell.Hursomhelst, du fortfarande få en stor bil med exakt samma tekniska specifikationer som båda bilar är faktiskt identiska under deras skinn. Både SE och SL har samma 3. 5L V6-motor som är kapabel att producera 290bhp i kombination med en CVT (kontinuerligt variabel transmission). Hantering är också samma som båda bilarna har samma upphängningssystem.

Sammanfattning:

1. SE är den sportiga modellen medan SL är lyx modell.
2. SE har 18-tums fälgar medan SL har 17-tums fälgar.
3. SE har en spoiler medan SL 't.
4. SL har trä trim och lädersäten medan SE 't.