Skillnaden mellan GMC Yukon och Chevrolet TahoeGMC Yukon vs Chevrolet Tahoe

GMC och Chevrolet är två varumärken som ägs av det amerikanska bilföretaget General Motors. Det är bäst att fastställa detta faktum tidigt så att vi kan förstå varför skillnaderna mellan GMC Yukon och Chevrolet Tahoe är mycket subtila i bästa fall. Under huden på Yukon och Tahoe, de är exakt identiska; sports samma motor, transmission, och ram. Förmodligen den viktigaste skillnaden att du kan få från Yukon och Tahoe är trimpaket. Yukon är mer av en bare bones fordon med några tillägg som alternativ och ännu färre som kommer som standard. Tahoe, å andra sidan, har en extra trim paket som du kan få när fler alternativ redan ingår i standardpaketet.

Då trim och alternativen i båda fordonen inte är identiska, kan du redan räkna med att en kostar mer än den andra, och det är exakt rätt. Tahoe kan kosta någonstans mellan tusen till fyra tusen dollar mer jämfört med Yukon, beroende på trim du vill.

Bortsett från de trim och kostnaden, är det ingen skillnad mellan de två som kan påverka en köpare som väljer mellan Yukon och Tahoe. Det finns fortfarande några mindre skillnader men när det kommer till produktion och användning av nämnda fordon. Tahoe är fordonet i valet för polisens bekämpande organ i USA och Kanada som är både stor och har tillräcklig effekt för att utföra jagar i motorvägar eller terrängfordon i områden med svåra terräng. På grund av detta och annat, produktionsnummer Chevrolet Tahoe långt fler än den hos GMC Yukon.

Du hittar Tahoes uteslutande i Chevrolet återförsäljare runt om i landet. Yukons säljs i ett stort antal återförsäljare bland annat av Buick och Pontiac. Om du planerar att köpa någon bil, det finns ingen anledning att leta upp den speciell eftersom de är identiska. Det 'är viktigare för dig att visuellt undersöka insidan och utsidan av fordonet och se om du gillar högre styling av Tahoe eller billigare pris i Yukon.

Sammanfattning:1. Tahoe har en extra high end trim paket som Yukon inte har

2. Tahoe kostar mycket mer än Yukon

3. Tahoe används av brottsbekämpande organ som ett servicefordon men inte Yukon