Skillnaden mellan Honda Civic och Volkswagen GolfHonda Civic vs Volkswagen Golfmodels

Två mycket populära bilmodeller är Civic från Honda och Volkswagen 's Golf. Den största skillnaden mellan Golf och Civic är kroppen stil för de nuvarande modellerna. Golf är absolut ett 5-dörrars halvkombi modell. Det' s utseende har blivit ganska välkänt. Däremot kommer 2012 Civic i antingen en sedan eller en coupé. Även föregående år 's Civic' s hade halvkombi modeller, är det frånvarande i år.

När det gäller motorn är Golf på en fördel gentemot Civic. Som en sportigare modell, Golf 'motor val är ofta större förskjutningar och har mycket mer makt än den Civic. Naturligtvis med en ökad effekt och en större cylindervolym kommer ökad bränsleförbrukning. I både stad och landsvägskörning Civic är betydligt mer bränsleeffektiva. Så du har ett val mellan makt och besparingar.

Eftersom Golf är en sportigare modell än mer sparsam Civic, är dess styling också lite mer exklusivt än den Civic. Den faktiska skillnader kan variera från modell till modell men det är mer troligt att hitta läder trim, tillåta hjul, bättre radio, bättre fjädring och liknande i en Golf än i en Civic. Du skulle också få bättre alternativ på en Golf än på en Civic.

Ett område där det Civic vinner över Golf är i valet av motorer. Inte förskjutning eller kraft, men med vilka typer av bränslen som de använder. Med Golf, får du de typiska gas- och dieselmotorer. Du kan också välja de med Civic, men du har en mycket fler alternativ. Det 's Samhällskunskap som använder naturgas, som är en billigare och mindre förorenande bränsle än bensin eller diesel. Det finns också en hybrid Civic modell, som blir betydligt bättre bränsle körsträcka.Välja mellan Golf och Civic kommer ner till om du vill ha den bästa valuta för pengarna. Civic är billigare och får mer distans med varje påfyllning. Men det ISN 't så spännande eller lika kraftfull som den dyrare Golf.

Sammanfattning:

 

Golf är en halvkombi medan Civic kommer i antingen en sedan eller coupe

Golf har högre effekt motorer än Civic

Civic blir bättre bränsle körsträcka än Golf

Golf tenderar att ha mer exklusiva styling än Civic