Skillnaden mellan Civic och PorscheCivic vs Porsche

Det finns några uppenbara skillnader mellan en Civic och en Porsche, men låt 'oss börja med sina tillverkare. Civic är en av de mest populära kompakta fordon på marknaden, och de är tillverkade av Honda, som är den näst största bil maker i Japan. den här bilen introducerades för första gången 1972. Å andra sidan är Porsche SE utvecklats av en tysk tillverkare, som huvudsakligen ägs av Pi ?? ch och Porsche familjer. Denna bolag känt för att vara tillverkare av lyx, hög prestanda bilar. Porsche grundades ursprungligen 1931, av Ferdinand Porsche, som också känd för att utforma den första Volkswagen.

Honda Civic är närvarande i sin åttonde generation som släpptes 2006. De olika modeller inkluderar FN2, FD2, FG2 och FA5. 2009 generationen fick en mindre ansiktslyftning som inkluderade en liten redesign på framsidan och baksidan av fordonet. Många modeller har också varit tillgängliga för Porsche, och en del av som omfattar 911, 928, 968, Porsche Boxster, Carrera GT och Cayenne. Numera är de mest populära Porsche modeller är Cayman och Panamera.

En av skillnaderna mellan Civic och Porsche, är deras traction control. Porsche har en mycket bättre antispinnsystem jämfört med Civic, på grund av dess bredare däck. Även om bredare däck för Porsche erbjuda bättre hantering i allmänhet smalare däck av Honda Civic har sina fördelar vid körning på is eller i snö och regn.

typer Motor är uppenbarligen annorlunda. Porsche har en 3. 6L H6 motor med 24 ventiler, medan Civic har bara en 1. 8L motor med 16 ventiler. Porsche overtakes Honda Civic överlägset i termer av hästkrafter, beroende på dess höga standard och kraftfull motor. Hästkrafter av Civic 'motor är bara 140 vid 3600 varv per minut, jämfört med den magnifika 320 hk vid 6800 varv per minut av Porsche' motor. En annan skillnad som märks är att Porsche har en flerskivig koppling systemet, som inte finns i någon Civic-modellen.

Porsche har en bränsletank på 67 liter, medan Civic har en kapacitet på endast 50 liter. Vid en jämförelse beräknade körsträcka, har 5-växlad Honda Civic bättre resultat, uppnå 25 mpg på stadens vägar. Porsche kan endast 18 mpg under samma betingelser.

Sammanfattning:1. Civic tillverkas av Honda, och introducerades 1972. Porsche grundades ursprungligen av Ferdinand Porsche 1931, och för närvarande tillverkas av tyska Motors, som är kända för sin lyx, högpresterande fordon.

2. Civic 's cylindervolym är endast 1. 8L, jämfört med motorn i Porsche som har en kapacitet på 3. 6L.

3. Porsche har en större hästkrafter av 320 vid 6800 rpm jämfört med hästkrafter av Civic, som bara är 140 vid 3600 rpm.

4. Porsche 's bränsletank kan hålla upp till 67 liter bränsle, medan Honda Civic är endast kan lagra upp till 50 liter bränsle.