Skillnaden mellan LT och LTZLT vs LTZ

När man talar om auto motorer, alla trims komma med några skillnader i deras funktioner och specifikationer. Tja, LT och LTZ trim som används i Chevrolet har sina egna distinkta funktioner och specifikationer.

LTZ trim är dyra jämfört med de LT trims. Till skillnad från LT trim, kommer LTZ med fler alternativ, och tillade standardfunktioner. I utseende samt har LTZ en mer sofistikerad look.

LT trimmar rang mellan LS och LTZ trim. Chevy LTZ-modellen är en lyx modell, medan LT trim är ett mellanregister modell.

När man jämför deras motorer, hästkrafter och vridmoment, LTZ trim lägga till LT trim. Till exempel kan vi jämföra Chevrolet travers LT och LTZ trim. Den Traverse LT trim är utrustad med en 3. 6 L, V6-motor som ger 281 hästkrafter. Det kommer också med en sexväxlad automatisk växellåda. Å andra sidan, kommer den travers LTZ med en 288-hästkrafter motor.

En annan skillnad som kan ses mellan de två trim, är att LT trim har 16-tums hjul, och LTZ levereras med 17-tumshjul.

När man överväger deras säkerhetsalternativ är LTZ trim packad med fler säkerhetsåtgärder än LT trim.

När man talar om deras inre, LTZ trim är lyxigare än LT trim. LTZ trim är utrustade med extra funktioner såsom krom yta handtag, taklucka, 6 CD-växlare, bakre parkeringsassistans, servo vikbara regn sensing vindrutetorkare, läderklädsel och farthållare. Till skillnad från de LT trims, LTZ trims har en mer sofistikerad underhållningssystem.Sammanfattning:

1. LTZ trim är en lyx modell, medan LT trim är ett mellanregister modell.

2. De LTZ trim är dyrare jämfört med LT trims. Till skillnad från LT trim, kommer LTZ med fler alternativ och nya funktioner.

3. När man jämför deras motorer, hästkrafter och vridmoment, LTZ trim lägga till LT trim.

4. När man överväger deras säkerhetsalternativ är LTZ trim packad med fler säkerhetsåtgärder än LT trim.

5. Till skillnad från de LT trims, LTZ trims har en mer sofistikerad underhållningssystem.