Skillnaden mellan Jeep Wrangler Sahara och idrottJeep Wrangler Sahara vs Sport

Jeep är förmodligen en av de mest ikoniska fordon i världen idag och är mycket att känna igen även på avstånd. Wrangler är en av de aktuella modellerna som tillverkas av företaget och det kommer i en mängd olika utföranden som Sport och Sahara. Den största skillnaden mellan Sahara och Sport är deras trim nivå. Sport är basmodellen och det kommer med ett osynligt problem av förnödenheter. Sahara är precis rätt ovanför Sport och kommer med några smärre uppgraderingar. När det gäller prestanda de två är så gott som identiska eftersom de båda har samma motor, samma överförings, och liknande.

Den mest märkbara uppgradering i Sahara är de större och bredare fälgar som den har. I stället för de 16 tums fälgar av Sport, har Sahara 18 tums fälgar som är bredare med en halv tum. Naturligtvis större däck presterar bättre off-road och den ökade bredden ge bättre grepp på vägen.

Sahara kommer också med en fjärrkontroll för fjärr fjärrstyrning, som Sport tyvärr saknar. Den har också en panikknapp som automatiskt kommer att döda motorn; mycket användbar i nödsituationer. Om du vill få dessa på sport, måste du betala en extra kostnad till basen priset på fordonet. Underhållningssystemet om Sahara har också förbättrats genom en bit. För att komplettera AM / FM-radio som du hittar i Sport och andra fordon, är Sahara utrustad med en Sirius Satellite Radio. Antalet talare har också ökat från 6 i Sport till 7 i Sahara. Slutligen sidospeglar Sahara är uppvärmd och kan fjärrstyras. Den senare är bara en fråga om bekvämlighet, men den förra kan vara mycket användbart om du bor i kallt klimat.Så gott som alla av de uppgraderingar i Sahara kan erhållas i Sport med hjälp av Premium Add-ons. Om du gillar barebones modellen Sport passar dig. Om du får alla alternativ i alla fall, skulle du antagligen behöva betala så mycket med idrott som du kommer för grundläggande Sahara.

Sammanfattning:

Sahara är bara en högre trim nivå än Sport

Sahara kommer med större och bredare däck än Sport

Sahara har en fjärrkontroll medan Sport inte

Sahara har en något bättre underhållningssystem