Skillnaden mellan Sierra och SilveradoSierra vs Silverado

Det finns en anledning till varför två olika tillverkare producerar liknande fordon. Sierra har ansetts vara en av de mest kända pickup lastbilar som tillverkas av GMC. Silverado från Chevrolet har många beundrare eftersom det ger en hård konkurrens med Sierra. Båda fordonen har rika funktioner några av vilket kan jämföras med varandra.

Chevy lanserade sin senaste pickup, 2011 Silverado HD. GM vill alltid att göra bättre med Sierra när det gäller demonstration av dess 'truckiness' i jämförelse med den Silverado. En jämförelse mellan en 2009 Sierra och en 2009 Silverado berättar allt vi behöver veta om både lastbilar bättre. GM valde att göra Sierra HD pickup en koloss. De övergripande silhuetter av både lastbilar är ganska lika.

Kabinen av den nya Silverado är mycket smidigare än sin föregångare modell 2007 Silverado. Chevy har använt förbättrade isoleringsmaterial som används inom idrotten nyttofordon. Det har också gjort vissa förbättringar i aerodynamiken för att minska vindbruset. Chevy erbjuder både arbetsinriktade och SUV interiörer i dess WT, LS, LT och LTZ modeller. Chevy Silverado modeller levereras med ett elektroniskt stabilitetssystem med undantag för V6 modellerna. Sierra erbjuder också olika hytt mönster precis som Silverado. De arbets lastbils- och SLE modeller är konstruerade med inspirationer från interiören allmännyttiga. Instrument utformning varierar i Sierra 's SLT modell där man erbjuder uppgraderade material och en Bose stereo. De andra alternativen inkluderar en 10-vägs makt justerbart förar' sätet och en uppvärmd vindruta-spolarsystem. Sierra V8 modell levereras med elektronisk stabilitetskontroll. Både Sierra och Silverado är rymliga och väl organiserad.

Silverado erbjuder fem motorstorlekar att välja mellan: 4. 3-liters V6, 4. 8-liters V8, 5. 3-liters V8, 6. 0-liters V8, och 6. 2-liters V8. Alternativen transmissions är en fyra-växlad automatlåda och en sexväxlad automatlåda. GMC Sierra har åtta motorer och fem suspensioner att välja mellan. Sierra är utrustad med takmonterade och sidokrockgardiner.

Utseendet och utformningen av både lastbilar varierar och är helt baserad på köparen 's smak som som man ser mer tilltalande. Chevy Silverado innehåller dubbla främre krockkuddar, låsningsfria bromsar, och en däcktrycksövervakningssystem. Sierra innehåller takmonterade och sidokrockgardiner på SLE och SLT som ett alternativ. den Silverado erbjuder stabilitrak elektronisk stabilitetskontroll, medan Sierra innehåller en elektronisk stabilitetskontroll är standard på V-8 modeller.

Det finns inte mycket av en skillnad i prisintervallet på de två mästerverk. Den senaste modellen av Chevrolet Silverado utbud av pickup lastbilar menade att vara konstruerade för den gemensamma pickup föraren medan GMC Sierra uppfattas vara konstruerad för en sofistikerad och smakfull förare.

Sammanfattning:

1. Sierra tillverkas av GMC, medan Silverado tillverkas av Chevrolet.2. Chevy Silverado erbjuder fem motorstorlekar och två transmissionsalternativ

medan GMC Sierra erbjuder åtta motorer och fem suspensioner.

3. Silverado är konstruerad för en gemensam pickup drivrutin medan Sierra är

utformad för att vara lite mer exklusiva.

4. Utseendet på de två lastbilar varierar något och lämnas till köparen 's

preferens.

5. Silverado ger ägarna frihet att anpassa sin lastbil medan