Skillnaden mellan GT och SEGT vs. SE

Det finns några skillnader mellan dessa två bilmodeller, och allt du behöver göra är att bestämma vilka funktioner du vill ha. Valet är ditt att göra, och skillnaderna, men subtil, kan vara vad lockar dig till den ena eller andra. Det bästa valet för dig verkligen kokar ner till preferens. Ändå, att ta reda på mer om de båda bilmodeller, fortsätta att läsa.

En av de viktigaste frågorna är hästkrafter. GT har en mer kraftfull, 175 hk, till skillnad från Se, som bara har 170hp. Utväxlingen kan ses som en subtil skillnad, med bränslet avstängd från SE på 112mph, och GT på 125mph.

Bromssystemen för de båda modellerna har vissa skillnader. GT ger dig en stramare åktur än SE, och anledningen till detta är dess snävare stag och tjocka krängningsstänger. SE erbjöds endast som en sedan fram till 2002, och GT erbjöds som en coupe endast fram till 2004.

Den typiska ribb beklädnad var också en anmärkningsvärt inslag i SE fram till 2003, medan GE hade möjlighet att en spoiler. Även om deras kroppar är något liknande, det finns vissa svaga skillnader, såsom kromade fönsterlister i SE jämfört med de svarta fönsterlister på GT.

Med SE-modellen, speglarna är svarta, medan GT speglar matcha vanligtvis färgen på kroppen. Avgas på SE är en enda avgassystem, medan GT erbjuder en dubbelt avgassystem. Så, som ni kan se, det finns några, men inte en stor mängd, av skillnaderna mellan de två bilmodeller.För att sammanfatta skillnaderna mellan de två kända bilar:

1. Den största skillnaden mellan dessa två modeller är hp erbjuds. GT kommer lätt får du 175hp A4, och flera motor ops. För SE, är det bästa du 'åter kommer att få 170hp A4 ur 3400 V6 motor.

2. fjädring och bromsar har en märkbar skillnad C med de lösa stagen på SE jämfört med de snäva stagen i GT.

3. SE erbjuder också bakre trumbromsar, medan GT har bakre skivbromsar.