Skillnaden mellan Honda och Yamaha utombordareHonda vs Yamaha utombordare

Honda och Yamaha utombordsmotorer har revolutionerat båtlivet. Även Honda och Yamaha är rivaler i utombordsmotorer, dessa två företag producerar topprankad utombordare. Inget annat företag har tillverkat utombordare som kunde slå Honda och Yamaha utombordsmotorer. I den yttre marknaden har Honda och Yamaha etablerat sig som föregångare. Emellertid de Honda och Yamaha utombordare skiljer sig på många sätt.

När man jämför popularitet och försäljning, har Yamaha en övertaget över Honda. De flesta människor ses föredra Yamaha utombordare. Vissa säger att det beror på att Yamaha har en bredare marknadsföring grupp än Hondas.

Honda och Yamaha utombordare är mycket kraftfulla och leverera den nödvändiga punch. Alla Honda och Yamaha utombordsmodeller har olika specifikationer. Både Honda och Yamaha utombordsmotorer kommer med olika hästkrafter. Till exempel en Honda 2. 3 hp ger en 66 lbs dragkraft medan en Yamaha 2. 5 hk ger en 7. 8 pund dragkraft.

När man jämför de accelerationsvärden, accelererar Honda utombordare långsammare än Yamaha utombordare. Dessutom de Honda utombordare producera lite mer brus än thde Yamaha utombordare.

Yamaha utombordare har en mycket trevlig rorkult handtag shifter jämfört med Honda utombordare.

Nu kommer till vikten mellan de två utombordsmotorer, de flesta av de Yamaha utombords modellerna väger lite tyngre än de flesta av Honda utombordsmodeller. I de senaste modellerna, Honda utombordare är luftkylda där den senaste Yamaha utombordare är vattenkyld.

En annan skillnad än vad som kan ses är att Honda utombordare endast kan läggas på ena sidan medan Yamaha utombordsmotor kan läggas på två sidor.

Sammanfattning1. När man jämför popularitet och försäljning, har Yamaha en övertaget över Honda.

2. Både Honda och Yamaha utombordsmotorer kommer med olika hästkrafter.

3. När man jämför accelerationsvärden, accelererar Honda utombordare långsammare än Yamaha utombordare.

4. Yamaha utombordare har en mycket trevlig rorkult handtag shifter jämfört med Honda utombordare.

5. Honda utombordare producera lite mer buller än thde Yamaha utombordare.

6. I de senaste modellerna, Honda utombordare är luftkylda där den senaste Yamaha utombordare är vattenkyld.

7. De flesta Yamaha utombordsmodeller väger lite tyngre än de flesta av Honda utombordare modeller.