Skillnaden mellan Xterra XE och SEXterra XE vs SE

Xterra är en kompakt sports utility vehicle, som har Xe och SE-modeller. Båda modellerna varierar på många sätt, till exempel i sina drivlina, transmission, entertainmet system och andra funktioner.

När man talar om motorerna, både XE och SE-modeller har samma specifikationer. Båda kommer med en L motor 3. 3, och har en motorstyrka på 170 vid 4800 rpm. Båda motorerna har också samma överföring, och även samma bränsleeffektivitet.

En av de viktigaste skillnaderna som kan ses mellan Xterra XE och SE, är deras yttre egenskaper. Xterra är svart runt strålkastarna och grillen. Den har också en silver funktioner, såsom takräcke, hjul, steg räls och nedre främre fascia. Å andra sidan, de Xterra SE trims komma med en mörk titan finish på yttre, hjul och tillbehör. Medan Xterra XE mätaren kommer i en grå gradient färg, kommer Xterra SE i en blå lutning.

När man tittar på sin tjänstevikt är Xterra SE tyngre än Xterra XE. Där Xterra SE levereras med en tjänstevikt på 4092 pund, har Xtrerra XE en tjänstevikt på 3933 pund. Medan Xterra XE har en hjuldiameter på 15 inches, har Xterra SE en hjuldiameter på 16 inches.

Kommer till säkerhet, kommer Xterra SE med mer nya funktioner än Xterra Xe. Xterra SE har lagt säkerhetsfunktioner, som en selektiv Upplåsning System och fordonets säkerhetssystem.

När det gäller de underhållningssystem samt har Xterra SE ett bättre system. XE trim har en AM / FM 100 Watt Audio System, som omfattar 6 högtalare och en enda skiva CD-spelare. Å andra sidan, har SE trim lagt till funktioner som Förinställningsavsökning, P T Y funktioner, 6 skivors CD-växlare och Radio Data System.Interiörerna har också många skillnader. Sätena i Xterra XE vävs trasa platser. Tvärtom har Xterra Se MOQUETTE trasa platser. En extra funktion av Xterra Se är den tonade glastaket (flip-up).

Sammanfattning:

1. Xterra XE är svart runt strålkastarna och grillen. Det har också silver funktioner, såsom takräcke, hjul, steg räls och nedre främre fascia. Å andra sidan, de Xterra SE trims komma med en mörk titan finish på yttre, hjul och tillbehör.

2. Xterra SE 's tjänstevikt är tyngre än den Xterra XE.

3. Xterra SE levereras med mer nya funktioner än Xterra Xe.