Skillnaden mellan Civic och InsightCivic vs. Insight

Vi kan jämföra både Honda Civic och Insight på grundval av åkkomforten, körkomfort, användbarhet, övergripande invändig komfort, funktioner och pris.

Civic slår Insight när det gäller lyx och bekvämlighet, medan Insight i Eco, eller grönt läge, har förmågan att få en högre potentiell körsträcka. Civic, å andra sidan, har en 50+ olika mpg. Biltillverkare av kompakta bilar har varit i färd med att uppgradera bilar genom att erbjuda mer komfort och bekvämlighet till sina kunder, till exempel i fallet med Honda Civic och Insight. När det gäller andrahandsvärde och säkerhetsbetyg, Civic slår Insight. Civic har mer acceleration och övergripande tillförlitligheten jämfört med Insight. Med en bekväm interiör och god åkkomfort, är Civic föredra framför Insight. Det är dyrare än den Insight, men dess bränsleekonomin är utmärkt, och som kompenserar det höga priset.

Civic har ett utmärkt interiör och bättre krockresultat jämfört med Insight, men dess nackdel är att vägljud kan höras från insidan av bilen, och du kan känna det vibrerar vid körning på dåliga vägar. Även om Civic är inte så prisvärd som Insight har det en fast rida, med en långsam automatisk acceleration.Om vi ​​gör en viss jämförelse mellan Honda Civic och Insight 2010 modeller, då Civic kroppen är en fyradörrars lucka och Insight är en fyrdörrars sedan. Skillnaden mellan deras hjulbas är 100,4 för Insight och 106. 3 för Civic. Om vi ​​jämför deras längd, bredd och höjd, sedan Civic 's längd är 176. 7, är 69,0 och höjd 56. 5 bredd, medan Insight' s längd är 172. 3, bredd 66. 7 och höjd är 56 . 2. bränsle kapacitet Civic är 13. 2 jämfört med Insight, är det 10,6. Skillnaden mellan nettopris Civic och Insight är $ 2740; Civic 's grundpris är $ 23.800 och Insight' s grundpris är $ 21.300. För ett navigationssystem i en Honda Civic, kommer du att betala $ 2000, och för Insight $ 1800. Skillnaden mellan netto fakturor är $ 1988, vilket ger Insight lägsta netto faktura jämfört med Civic. Om vi ​​jämför funktionerna i Civic och Insight, är EPA bränsleekonomi Insight 40/43, och Civic är 40/45. Civic inkluderar iPod integration, kroppssidolister och golvmattor, medan Insight har grafiska bränsleekonomi ledtrådar, uppvärmda backspeglar och en hopfällbar andra raden ingår som standard.

Sammanfattning:

1. Civic är en lyxig bil som slår Insight med bekvämlighet.
2. Insight har en grön läge för att få fler potentiella körsträcka.
3. Civic är dyrare än Insight, och skillnaden mellan nettopris båda bilarna är $ 2740.
4. Civic har ett utmärkt interiör, men utanför tongångar av vägen kan höras från insidan av bilen.