Skillnaden mellan DX och LXDX vs LX

Honda Motor Company Limited är en japansk motorcykel och biltillverkaren. Det är världens 'största motorcykeltillverkare och den sjätte största biltillverkaren i världen. Bortsett från motorcyklar och bilar, producerar även marinmotorer, generatorer, trädgårdsutrustning, och de har nyligen inblandad i robotik forskning och flygindustrin.

Deras första satsning på biltillverkning var frisläppandet 1963 av T360 mini-pickup. Idag tillverkar flera populära bildesign såsom Accord, Odyssey, och Civic. Dessa bilar har olika trim som är de funktioner som de har bestående av standardutrustning som varje bil bär. Två av de mest populära trim är DX och LX.

DX är dess grundläggande trim med en standard, manuell växellåda även om man kan ha en automatisk växellåda, om han vill. Det har Honda bilar 'grundläggande funktioner och standardutrustning Det är den billigaste från Honda bil som innehåller de grundläggande biltillbehör tillgängliga, såsom:.. Elfönsterhissar, bakruta och fjärr trunk release Man kan också ha luftkonditionering och ett ljudsystem installerad.

Det har SOHC i-VTEC 140hp motor som kan rymma upp till 1. 8 liter, främre skiva och bakre trumbromsar som är servo, med alla dörrhandtag och speglar i svart. Säkerhetsfunktioner inkluderar trepunkts säkerhetsbälten med påminnelser i föraren och framsätespassageraren 's säten, flera tröskel krockkuddar i fronten samt krockkuddegardiner, och det är också utrustad med lägre ankare och tjuder för barn (spärr) och en låsningsfria bromsar (ABS).LX, å andra sidan, är en förbättrad version av DX och har fler funktioner läggs till dem som redan i DX. Dess värde paketet ingår: luftkonditionering och ljudsystem, och dess dörrar och speglar är alla i karossens färg. Den har samma motor som DX, men det har den intelligenta, multi-informationsdisplayen (i-MID) kontroller och TFT-färgskärm. Det har också samma krockkuddar och säkerhetsbälten utrustning som DX liksom spärren och ABS.

Det är dyrare än DX med ett par hundra dollar på grund av de förbättrade eller nya funktioner såsom säkerhetssystem med fjärr inträde och makt dörrlås.

Sammanfattning:

1. Honda bilar har DX och LX trim, med DX som sin mest grundläggande trim medan LX är en förbättrad version av DX.
2. Både DX och LX har samma motor, men medan LX paketet ingår luftkonditionering och ett ljudsystem, DX inte.
3. Båda trim har också samma broms- och bältessystem, men LX är utrustad med en fjärringångs säkerhetssystem medan DX är inte.
4. dörrar och speglar i DX är helt i svart när dörrarna och speglar i LX är i karossens färg.
5. LX är dyrare än DX.