Skillnaden mellan Fit och Fit SportPassform vs fit Sport

Passform och passform Sport är två olika bilmodeller från Honda. En heter Honda Fit och den andra kallas Honda Fit Sport. De har många liknande funktioner, men som namnen antyder, en är en sportbil, medan den andra är en vanlig sedan. Alltså de har några mycket intressanta och utmärkande drag.

Honda Fit lanserades först 2001 som en femdörrars subcompact kombi bil. Sedan dess har lanserats gång som en andra generationens bil i 2008. Det kallas 'Fit' i Amerika, Kina och Japan och heter 'Jazz' i många europeiska länder, Asien, Australien och Afrika.

Det finns många skillnader mellan Honda Fit och Honda Fit Sport. I specifikationerna för de två bilarna är nästan allt liknar de differentierande faktorer är endast ett fåtal.

Teknik
Konstruktion av båda bilarna är densamma. Engineering innehåller saker som motortypen, som är en in-line 4-cylindrig båda fordonen; motorblocket, vilket är ett cylinderhuvud aluminium-legering i båda fordonen; förskjutning, hästkraft, direkttändningssystem, vridmoment, kompressionsförhållande, multi-point bränsleinsprutning, gasreglage system framhjulsdrift, carb emissions betyg, etc. Alla dessa funktioner är desamma i både Honda Fit och Honda Fit Sport.

Överföring
Överförings funktionerna i båda fordonen är olika. Fit har en standard, 5-växlad manuell och automatisk växellåda medan Fit Sport har en 5-växlad manuell växellåda i bilar tillgängliga utan navigering och 5-växlad automatisk växellåda med dubbla lägen växelpaddlar.
Body / Fjädring och Chassi funktioner

Alla funktioner, som enhet karosskonstruktion, fjädring, krängningshämmare, hjulet snurrar, styrutväxling, etc. är densamma i Fit och Fit Sport. Skillnaden ligger i hjulen. Fit har hjul som är heltäckande 15 'och all-säsongen däck: 175/65 R15 84S medan Fit Sport har 16' full täckning hjul med alla-säsongen däck: 185/55 R16 83H.

Inredning och yttermått
De yttre och inre mätningar är samma med undantag för tjänstevikten. Tjänstevikt Fit och Fit Sport utan navigation är samma som är 2496/2577, men med navigering i Fit Sport tjänstevikten är 2540/2617.

Andra funktioner
Andra funktioner som körsträcka och säkerhetsfunktioner är desamma. De säkerhetsfunktioner i båda fordonen är standard. I de yttre egenskaper, är allt också densamma med undantag för multi-reflektor halogenstrålkastare som är grå Fit och svart i Fit Sport. I komfortfunktioner, har Fit Sport farthållare tillsammans med telefon, navigation och ljud. Alla andra funktioner är standard för båda. Sitt funktioner är standard för både bilar. I ljudsystemet, har Fit fyra högtalare medan Fit Sport har sex högtalare. Instrumenteringen är också standard i Honda Fit liksom Honda Fit Sport.

Sammanfattning:

1. Fit har en standard, 5-växlad manuell och automatisk växellåda medan Fit Sport haren 5-växlad manuell växellåda i bilar tillgängliga utan navigation och

5-växlad automatisk växellåda med dubbla lägen växelpaddlar.

2. Fit har hjul som är heltäckande 15 'och alla-säsongen däck: 175/65 R15 84S medan

Fit Sport har 16 'full täckning hjul med alla-säsongen däck: 185/55 R16 83H.

3. tomvikten Fit och Fit Sport utan navigation är samma som

är 2496/2577 men med navigering i Fit Sport tjänstevikten är 2540/2617.

4. I komfortfunktioner, har Fit sport farthållare tillsammans med telefon, navigation

och ljud; Fit har farthållare.