Skillnaden mellan Toyota Rav4 Limited och Rav4 SportToyota Rav4 Limited vs Rav4 Sport

RAV4 är Toyota 'erbjudande i crossover SUV-segmentet, som blandar roominess av en SUV med hanteringen av en bil, bland andra. RAV4 kommer i en mängd olika modeller som inkluderar Rav4 Limited och Rav4 Sport. Den största skillnaden mellan Limited och Sport är deras ställning på trim nivå. den begränsade anses vara en högre trim nivå än idrott. Men med en prisskillnad på mindre än tusen dollar, de faktiska skillnaderna är inte så betydande.

Den mest anmärkningsvärda tillägg till den begränsade är de alternativ som du kan få i Sport. Det anmärkningsvärda som är satellitradio, som låter dig lyssna på en mycket mer radiostationer än den konventionella radio som du får med idrott, och skinn på insidan av fordonet. Läder trimmar don 't verkligen påverka prestanda eller komfort, men det tillför en känsla av elegans och en högre upplevd värde. Om du gillar en av dessa funktioner men inte gillar Limited, kan du bara få Sport och betala premien för särdrag.

På utsidan finns det också lite att skilja Sport från Limited. Förmodligen den största skillnaden i utsidan av Sport och Limited är större hjul Sport. Skillnaden kan bara vara en tum, men det gör Sport har en högre ställning samt en ökad svängradie. Detta är inte något du kan döma bara genom att titta, så det 'är bäst om man tar både för en provkörning för att se om du är bekväm med svängradie Sport. Bara något värt att notera, hjulen på två är inte riktigt kompatibelt som hjulen på Sport har 5 ekrar medan den Limited har sex.Sammanfattning:

Den Limited är en högre trim nivå än Sport

Satellitradio är tillval på Sport men är standard i den begränsade

Läderklädsel är tillval på Sport men är standard i den begränsade