Skillnaden mellan Chevy Tahoe LS och Tahoe LTChevy Tahoe LS vs Tahoe LT

Chevrolet Tahoe är en full-size SUV från det amerikanska företaget General Motors. Detta är ganska ett stort fordon med en lämpligt stor motor och motsvarande låg körsträcka. Det finns flera varianter av Chevy Tahoe, inklusive LS och LT varianter. Faktiskt, LS och LT varianter är bara olika trim paket som anger de funktioner som du får liksom uppgraderingsalternativ som du har. Tahoe LT är en högre trim alternativ med bättre funktioner och uppgraderingar jämfört med Tahoe LS. På motsvarande sätt har Tahoe LT också högre grundpris än Tahoe LS.

Eftersom Tahoe LT är högre trim alternativet, det kommer med ett antal funktioner som inte är tillgängliga eller anses vara uppgraderingar för Tahoe LS. Den första är lädersäten för de första två raderna av fordonet. Tahoe LS endast levereras med trasa platser, som inte har samma rik känsla som läder har. En annan funktion är ultraljuds bakre parkeringsassistanssystem. Detta gör det möjligt för Tahoe LT att veta om det finns ett hinder bakom det och därmed varna föraren att han är på väg att slå något vid backning upp. Detta system anses vara en uppgradering för Tahoe LS och har ett motsvarande pris ovanpå grundpris.

Bortsett från funktioner som kommer som standard, det finns också funktioner som bara är tillgängliga på Tahoe LT. Uppgraderingar såsom DVD underhållningssystem för baksätet och kraft taklucka endast exklusivt för Tahoe LT. Återförsäljaravtalet skulle inte kunna ge dessa uppgraderingar till Chevy Tahoe LS även om du ber dem att.När det gäller prestanda, det är verkligen ingen skillnad mellan Tahoe LS och Tahoe LT. Den enda skillnaden mellan dem är i livets goda att du får eller kan utnyttja.

Sammanfattning:

1. Tahoe LT har högre alternativ trim än Tahoe LS
2. Tahoe LT har lädersäten medan Tahoe LS har trasa platser
3. Automatiska differentialspärrar är standard i Tahoe LT men inte i Tahoe LS
4. Ultraljudsparkerings Assist är standard i Tahoe LT men inte i Tahoe LS
5. Baksäte DVD underhållningssystem finns i Tahoe LT men inte i LS