Skillnaden mellan Cadillac CTS och Cadillac STSCadillac CTS vs. Cadillac STS

OBS: Denna artikel handlar strikt till mobilen CTS (2008) och de senaste STS (2006), och inte diskutera skillnaderna mellan CTS-V och STS-V; där STS-V är, i själva verket, desto snabbare och mer sportigare bil.

Cadillac är känd för sin överlägsenhet och klass, och CTS och STS är inga undantag. Vid en blick, bilarna verkar vara ganska lika (den oerfarna ögat) när det gäller de karakteristiska Cadillac signaturer, inklusive de vertikala strålkastare och svans-lampor, uppmärksamhet på inredningsdetaljer, och de övergripande formerna av dessa klassiska fordon. Båda bilarna syftar till att uppnå höga nivåer av prestanda och elegans.

Kräsna öga, men börjar att iaktta de markerade olikheter som skiljer de två i olika klasser, i vilka var och en är avsedd. För det första, anser vi det yttre. STS sport en mini spoiler, snabbt identifiera sig som en jämnare gång, och en prestationsbaserad fordon. CTS grillen är exceptionellt mer vertikalt än varumärket Cadillac 's, vilket är ett bevis på sin lyx-baserad överklagande att göra en blandning mellan modern stil och den ursprungliga klassicism.

Dessutom material för de två bilar varierar i både motorer och hjul. Motorerna är mycket lika i de flesta avseenden, men det finns en betydande skillnad med både blockmaterialet och cylindermaterialet. CTS motorn är tillverkad av sandgjuten aluminium, medan den för STS är tillverkad av gjuten aluminium och semi-permanent form aluminium, respektive.

När det gäller hjul material, är CTS hjulen gjorda av en metallegering, medan STS hjulen har sina mindre hjul av gjuten aluminium, och de större gjorda av flödes bildade aluminium.När det gäller hastighet, trots STS 'rykte som generellt snabbare sedan, enligt specifikationerna på Cadillac webbplats, CTS träffar en maximal hastighet på 7200 varv per minut, utnyttja sexväxlad förmåga, medan STS 2006 närmar sig 6700 rpm, med endast fem tillgängliga hastigheter.

Slutgiltigt, bilarna är tydligt identifierbara genom två huvudkategorier '' utsidan, som anser övergripande utseenden, liksom, hjul och motor material och deras resultat när det gäller maximal hastighet. Efter dessa riktlinjer, kan även oerfarna konsumenter verkar kunnig om dessa märkliga sedaner.

1. Medan både Cadillac CTS och STS syftar till att uttrycka sina roller som prestanda och lyxbilar, CTS är inriktad på en marknad söker elegans och prakt, på grund av dess yttre utseende, medan STS syftar till grupper som syftar till att kunna identifieras som sportig och resultatinriktade.