Skillnaden mellan dubbla storlek och Queen SizeDubbel storlek vs? Drottning storlek

Kan du tänka dig ett hem utan en säng? Skulle det vara möjligt för dig att ta din välbehövlig sömn och vila på en annan än den mjuka komforten i en säng yta? Jag don 't tror det. Sängen är en mycket viktig del av vår vardag, erbjuder oss tröst och vila när vi gå hem på natten.

Sömn kommer förr till människor som har mycket bekväma, varma sängar. Det finns sängar som är små, som är avsedda för små barn och det finns sängar som är avsedda att rymma två personer. Fortfarande finns det sängar som är så stor, kan en hel familj sova på dem.

Sängarna kan ha flera utföranden och storlekar och innan du köper en en person bör ta hänsyn till storleken på rummet där sängen ska placeras. Man bör överväga storleken på dörren till vilken bädden kommer att passera på sin väg in i rummet. När dessa överväganden är uppfyllda och nöjd, kan du nu överväga vilken storlek på sängen du behöver.

För en enda person, är en enkel säng tillräckligt men för mer komfort, är det bättre att få en dubbel säng i stället. Om den eller de personer som ska använda sängen är större, är lämpligare en dubbelsäng.

Den dubbla storlek och drottning storlek skiljer sig åt i sina mätningar och funktionalitet. Dubbel storlek sängar är avsedda för personer som har mindre ramar och det kommer att passa fint i ett mindre rum. Om de är placerade i ett stort rum, skulle det se ut på plats. Dubbel storlek sängar mäter 75 inches lång och 54 inches bred.Queen size sängar brukar mäta 80 inches lång och 60 inches bred. Människor, särskilt par, ofta föredrar att använda en dubbelsäng i stället för en dubbel säng. Det är mer bekväm och har ett centrum ben för att säkerställa mer hållbarhet. Den kommer att passa fint i ett större rum i huset.

I andra delar av världen, särskilt i Storbritannien, är drottning storlek också kallas kung storlek. Mätningarna varierar mellan regionerna och de kan skilja sig från några centimeter. Queen size sängar är dyrare än dubbel storlek sängar men eftersom det är större och har lagt till funktioner.

Sammanfattning

1. dubbel storlek sängar mäter 75 inches lång och 54 inches bred, medan drottning storlek sängar brukar mäta 80 inches lång och 60 inches bred.
2. dubbel storlek sängar är perfekt för mindre rum i huset, medan drottning storlek sängar kommer att passa fint i de större rummen.
3. Dubbel size sängar är avsedda för personer som har mindre ramar, medan drottning storlek sängar kan rymma större människor.
4. dubbel storlek sängar är billigare än drottning storlek sängar.
5. Queen size sängar är mer föredras av par eftersom de är mer rymliga och därför är mer bekvämt att sova i än dubbel storlek sängar.
6. Queen size sängar har en extra ben i centrum, medan dubbel storlek sängar inte har denna funktion.