Skillnaden mellan Studio och ett sovrumStudio vs ett sovrum

Det finns olika typer av lägenheter som kan förvirra många. Man kan komma över lägenheter som ett sovrum, två sovrum och studiolägenheter. När man talar om ett sovrum och studiolägenheter, kan det vara lite förvirrande, och de används ofta omväxlande.

En enrummaren kan också kallas en enda lägenhet. Ett sovrum lägenhet kommer att ha en enda sovrum, vardagsrum, kök och badrum. Dock kommer vissa, ett sovrum också komma med en öppen spis, balkong, lagringsutrymmen, och även en gård. Enrumslägenheter kan komma med olika funktioner.

Till skillnad från en enrummaren, kan en lägenhet kallas ett enda block. En lägenhet är bara ett stort enkelrum som har ett kök och ett badrum. I en studio, är varje område på den inre, stora rum avsett för olika ändamål. Ett hörn kan vara utformad som ett vardagsrum, skulle en annan vara utformad som ett kök, och en annan som ett sovrum. Generellt sett skulle det vara avdelare eller delvis väggar i-mellan varje område.I en en-lägenhet, det finns olika utrymmen för vardagsrum, kök, matsal och sovrum. Men i fallet med studiolägenheter finns det inga olika utrymmen för kök, vardagsrum, eller sovrum, men alla dessa är åtskilda av mellanväggar eller partiella väggar. Studion har ett mångsidigt enda rum. I storlek, är det en tvårumslägenhet större. I prislapp också att det finns en avsevärd skillnad mellan de två. Som ett sovrum är större än studio, har det en högre prislapp än den andra.

Sammanfattning:

1. Ett sovrum lägenhet kommer att ha en enda sovrum, vardagsrum, kök och badrum. Men vissa enrumslägenheter kommer också att komma upp med en öppen spis, balkong, lagringsutrymmen, och även en gård.
2. Till skillnad från en enrummaren, kan en lägenhet kallas ett enda block. En lägenhet är bara ett stort enkelrum som har ett kök och ett badrum.
3. I en en-lägenhet, det finns olika utrymmen för ett vardagsrum, kök, matsal och sovrum. Men när det gäller studiolägenheter finns det inga olika utrymmen för kök, vardagsrum, eller sovrum, men alla dessa är åtskilda av mellanväggar eller partiella väggar.