Skillnaden mellan ner och ner AlternativeNer vs Down Alternativ

Det 'är en stor skillnad mellan att sova med en kudde och utan den. Det' är en ännu större skillnad när man använder en Aren på en kall natt eller inte. De påverkar hur väl en person vilar efter en hård dag 'arbete.

Förut brukade bara rika asiatiska män kuddar, men med tillkomsten av den industriella revolutionen i Europa, blev det mycket stor utsträckning. Även i gamla tider kinesiska kuddar gjordes med stenar, trä, metall eller porslin, idag görs med tyg fylld med skum, latex, fjädrar, ner, och ner alternativ.

Down är lagret av fina fjädrar som finns under en fågel 's yttersta fjädrar. De ger isolering för fåglar och används av forntida man i religiösa ceremonier och som symboler. Idag används som en isolator och stoppning för sängkläder, jackor, kuddar och sovsäckar.

Det fällor små fickor av luft som verkar som en termisk barriär. Medan naturliga ned tas från fåglar är mjuk och varm, en del människor är allergiska mot det så ner alternativ har utvecklats för att fylla detta behov. Eftersom de är gjorda med olika material, deras olikheter är många. Produkter fyllda med verkliga ned är tyngre jämfört med de som är fyllda med alternativa ner. Folk vill oftast tunga täcken så att de föredrar att använda produkter fyllda med verkliga ned eftersom en ner alternativ kan vara gjorda av material som sträcker sig från fårull till silke och syntetiska material som är mycket lätt.

Syntetisk ner kan framställas för att likna riktiga ner som har en bestämd egenskap och kvalitet. Vissa är även gjort bättre. Och till skillnad från verkliga ned, vilket kan orsaka allergiska reaktioner, ner alternativ är oftast allergivänliga. Det hela handlar om att välja rätt material när man väljer en ned alternativ.Det 'är inte bara ull och silke som används som naturliga ned alternativ men även bomull. De är lätta att underhålla, men är inte lika tung som nedåt. De vanligaste och kanske billigare val är syntetiska ner alternativ.
Real ned kan fortfarande användas av personer med allergier så länge ner renas och produkten är gjord för att säkerställa att den nedåt inte fly. Down alternativ kan också bli smittad med kvalster och damm, men det finns produkter som kommer med speciella dammkontroller.

Sammanfattning:

1. Down är skiktet av fina, mjuka fjädrar enligt en fågel 's yttre fjädrar medan en ned alternativ kan vara naturligt som ull, silke och bomull, eller syntetiska.
2. Down är mest föredraget av användarna, eftersom det är tungt medan ned alternativ är lätt.
3. Down har en distinkt kvalitet och konsistens som gör det en bra isolator medan ner alternativ kan göras för att likna det, men fortfarande en del är helt enkelt inte lika bra som verkliga ned.
4. Down är dyrare än ned alternativ.
5. Real ner orsakar allergiska reaktioner hos vissa personer medan en ned alternativ inte eftersom de behandlas med speciella dammkontroller.