Skillnaden mellan Radhus och DuplexRadhus vs Duplex

Radhus och duplex är olika i sin konstruktion. En radhus eller stad hem är en rad av hus kopplade till andra hus. En duplex är en byggnad som har två enheter nära varandra.

En duplex är två lägenheter med separata ingångar. En radhus är en boning som rymmer flera familjer.

En radhus kan också kallas 'radhus konstruktion' som det har terrasser. Tvärtom gör duplex inte komma med terrasser. Den enda viktiga om en duplex är att det bör ha två ingångar för två familjer.

En duplex är en två våningar intill varandra och åtskilda av en gemensam vägg. En duplex kan också vara en byggnad med två separata lägenheter med en ovanför den andra.

I en duplex, kan det finnas endast två familjer, men i ett radhus eller rad hus eller stad hem, kan det finnas flera familjer.En annan skillnad som kan ses mellan en duplex och ett radhus är i ägandet av marken. Med ett radhus, ägarna av varje enhet har ägandet av den mark där strukturen står. Å andra sidan, finns det bara en ägare med en duplex.

Även om två enheter bildande av ett duplex, det säljs endast som ett enda stycke. Radhus säljs i en enskild egenskap.

Sammanfattning:

1. En duplex är två lägenheter med separata ingångar. En radhus är en boning som rymmer flera familjer.
2. En radhus kallas också 'radhus konstruktion' som det har terrasser. Tvärtom gör en duplex inte komma med terrasser.
3. Med ett radhus, ägarna av varje enhet har ägandet av den mark där strukturen står. Å andra sidan, det finns bara ett ägande i en duplex.