Skillnaden mellan enheten och lägenhetEnhet vs lägenhet

Fastigheter kan bli dyrt. De flesta av oss, särskilt de som börjar livet på egen hand eller som startar en familj, don 't har den finansiella förmåga att bygga våra egna hem. Vi antingen fortsätta att leva i våra föräldrar' hus eller hitta någon annan plats att leva i: kanske en lägenhet eller en enhet.

Dessa bostäder hyrs ut till människor som letar efter en plats att leva. De kan antingen vara stor eller liten, i en byggnad eller byggs individuellt. Deras egenskaper och kostnader skiljer sig åt och du kan välja bland dem om vad som är att föredra för dina behov.

Enhet
En enhet är ett mått på bostäder som motsvarar uppehållsrum i ett hushåll. Den hänvisar till ett hem som är en del av en grupp av bostäder. En enhet är en fristående svit rum som kan kopplas på eller av med flera andra sådana bostäder.

Det kan vara en etta eller bedsitter som rymmer en eller flera personer. Termen 'enhet' är nästan alltid synonymt med en lägenhet, lägenheter, eller bostadsrätter som hyrs ut till privatpersoner. Det är oftast används för att beskriva en specifik byggnad.

En enhet kan också vara ett litet hus som är ansluten till samma hus ligger i ett block. De kan likna hotellrum med en gemensam parkering och soptunnor. De är mindre än fristående hus, och de flesta har två sovrum.Lägenhet
En lägenhet är en fristående hus som ligger i en byggnad. Ett hyreshus, hyreshus, eller herrgård block kan ha flera flerfamiljshus. Det finns två typer av bostäder besittningsrätt: de som ägs av de boende och de som hyrs ut.

Bostäder som kallas 'lägenheter' i USA kallas 'lägenheter' i andra delar av världen. I Malaysia, är en lägenhet av bättre kvalitet än en lägenhet. I Nordamerika, lägenheter har flera olika typer:

C Studio eller ungkarl lägenhet, som är den minsta och billigaste, som består av ett stort rum som fungerar som vardagsrum, matsal och sovrum med en separat badrum.
C En tvårumslägenhet, där det finns en separat sovrum.
C Två eller tre sovrum, som är den vanligaste typen med en ingång.
C Garden lägenhet, som är faktiskt låga byggnader som byggts med anlagd trädgård. Den har en öppen gård och egen entrén.
C Penthouse, vilket är en lägenhet på översta våningen i hyreshus.
C Maisonette, som är en lägenhet med mer än en våning.

Verktyg i flerbostadshus kan antingen delas eller separat. Det finns också flera andra bekvämligheter som kabel och telefon, parkeringsplats och extra lagringsutrymme tillhandahålls för dem som behöver dem. Hålla husdjur kan begränsas.

Sammanfattning
1. En enhet är ett mått på bostäder som motsvarar uppehållsrum i ett hushåll, medan en lägenhet är fristående hus som ligger i en byggnad.
2. En enhet har separata verktyg, medan en lägenhet kan ha verktyg som delas av hyresgästerna.