Skillnaden mellan högeffektiv tvättmedel och vanligt tvättmedelHögeffektiva tvättmedel vs vanligt tvättmedel

Högeffektiv rengöringsmedel och vanligt tvättmedel finns två typer av rengöringsmedel som säljs i många stormarknader och andra som säljer butiker. Båda typerna bärs av stora märken tvättmedel. Skillnaderna i dessa två olika typer tvättmedel är i sina funktioner samt hur och var de används.

tvättmedel Högeffektiva (även känd som HE tvättmedel på grund av den präglade etiketten på produkten) är speciellt konstruerade tvättmedel för en viss typ av tvättmaskin, hög effektivitet tvättmaskin.

Diskmedlet kompletterar funktionerna i maskinen genom att skapa några eller inga lödder, arbetar med mindre vatten, och har mer koncentration jämfört med en vanlig version av tvättmedel. Under användning, rekommenderas att inte använda för mycket högeffektiv tvättmedel, även om tvättmedel spelar 't producera skum.

En annan fördel för högeffektiv detergent är att det är mer miljövänligt. I fråga om kostnader, är det högeffektiva tvättmedel föredra på lång sikt, eftersom det minskar användningen av vatten och el upp till 20 till 66 procent per tvätt.

Vanligt tvättmedel, å andra sidan, är det tvättmedel som används för konventionella tvättmaskiner. Regelbundna rengöringsmedel är också kända som standard eller vanligt tvättmedel. Till skillnad från den högeffektiva tvättmedel, använder den vanliga detergentpulver en stor mängd vatten, en större mängd av tvättmedlet själv. Vanligt tvättmedel erbjuder också mindre koncentration av formel jämfört med högeffektiv tvättmedel. När den är i kontakt med vatten, denna typ av detergent producerar en hög volym av lödder.Som produkter, kan både högeffektiv tvättmedel och vanligt tvättmedel vara liknande med små avvikelser i prissättningen. Många tvättmaskinstillverkare uppmuntra sina kunder 'användning av högeffektiva tvättmaskiner och kommer att rekommendera den speciella rengöringsmedel som maskinen specifikt använder och är avsedd för. Detta för att förhindra maskinskador och färre problem med maskinen. Vissa tillverkare anser hög- effektivitet tvättmaskin 'garanti ogiltig om en vanligt tvättmedel används.

Båda tvättmedel har också olika formler när det gäller att hålla färgen färgen på kläderna och inte 'blöder' dem till andra kläder i tvätten. De två tvättmedel kommer också i många alternativ och lagt tvätt ingredienser som tillsats av ordinarie eller färgsäkra blekmedel och sköljmedel.

Sammanfattning:

1. Högeffektiv och vanliga rengöringsmedel finns två typer av rengöringsmedel som används i olika typer av tvättmaskiner. Båda typerna bärs av stora märken tvättmedel och finns i många butiker. En annan likhet mellan dem är att båda tvättmedel maximera kraften och effektiviteten i tvättmaskinen där det används.
2. En högeffektiv detergent används för högeffektiva tvättmaskiner. Dessa typer av tvättmaskiner är oftast främre eller toppmatade maskiner. Under tiden är vanligt tvättmedel som används för den konventionella tvättmaskin som ofta är utformad som en toppmatad maskin.
3. Högeffektiva tvättmedel producerar mindre eller inga lödder, använda mindre vatten, och är mer koncentrerad som en produkt. Dessa egenskaper resulterar i mindre mängder rengöringsmedel som används och mindre användning av vatten och el. Å andra sidan, vanliga rengöringsmedel motsätta dessa punkter. Denna typ av detergent erfordrar en stor mängd vatten, producerar många suds, och är mindre koncentrerad.
4. Många föredrar högeffektiva tvättmedel, eftersom den rengör mer tvätt eller tacklar större laster jämfört med vanligt rengöringsmedel.
5. Högeffektiva tvättmedel sparar även när det gäller vatten-och elkostnader. I jämförelse kan en vanligt tvättmedel spara som en produkt vid köpet.