Skillnaden mellan vit och röd MulberryVit vs Red Mulberry

De flesta människor tror vitt och rött mullbär att vara nästan densamma som båda har liknande funktioner. Det enda undantaget att vissa människor tror är i skillnaden i färgerna på frukter. Emellertid är det faktum att de två har vissa skillnader mellan dem.

Red Mulberry är rött mullbär och Vita Mulberry är Morus alba. När Vit Mulberry är född i Kina, är Red Mulberry född i östra USA.

När man jämför de två, är Red Mulberry längre. Det kommer till en höjd av 60 fot och har en spridning av 50 fot. Vit Mulberry har en höjd o 40 fot och har en spridning av 40 fot. Dessutom har den röda mulberry också en tät förgrening jämfört med vitt mullbärs.

De mognade Red Mulberry frukt har en röd-svart färg och den mogna vita Mulberry har en krämig vit färg. Men omogna Vit Mulberry frukt har en svart eller lila färg.En annan skillnad som kan ses mellan den vita och röda mullbärs är i bladverket. Bladen på Red Mulberry är grov och hårig nedan medan bladen från White Mulberry är slät. Rött mullbär har mörkgröna blad. Venerna är uppenbara och marginalerna är fint sågade. Bladen från White mullbär är ljust grönt. När man jämför de röda, venerna under vitt mullbär är framträdande. Red Mulberry blad lober är spetsiga och blad baser är jämn. Blad lober från White Mulberry är avrundade baserna är ojämn.

Röda Mulberry har en större knopp och det sätter igång mitten av kvist. Tvärtom har den vita Mulberry större knopp och sitter i mitten av kvist. Vid en jämförelse mellan de två frukter, är frukten av röda Mulberry sötare och större.
Barken Red Mulberry kommer gråaktig med tillplattade och fjällande åsar. Barken White mullbär kommer tannish brun med tjocka och fläta åsar.

Sammanfattning
När man jämför de två, är Red Mulberry längre. Det kommer till en höjd av 60 fot och har en spridning av 50 fot. Vit Mulberry har en höjd o 40 fot och har en spridning av 40 fot.
De mognade Red Mulberry frukt har en röd-svart färg och den mogna vita Mulberry har en krämig vit färg.