Skillnaden mellan Dyson DC25 och DC25 AnimalDyson DC25 vs DC25 Animal

När det gäller dammsugare, är Dyson ett av de namn som hör till den övre änden. Deras dammsugare är mycket innovativa och skiljer sig mycket från de gemensamma väska och kapsel dammsugare. Den DC25 och DC25 Animal är två mycket liknande modeller från Dyson. Den största skillnaden mellan de två är som produkten är avsedd för. Den DC25 djur, som namnet kanske redan antyder, är lämpligt för personer som har husdjur i huset. Den är utformad för att ta bort djurhår som är ganska besvärligt, särskilt när det fastnar i mattor, soffor och liknande. För dem som inte har husdjur, skulle DC25 göra ett jobb lika bra.

Den DC25 Animal 'förmåga att ta bort djurhår ligger i Mini Turbine Head verktyg som fäster vid vakuum. Den är gjord speciellt för detta ändamål och gör processen kort med djurhår. Bortsett från Mini Turbine Head Tool, de två är i grund och botten identisk i fråga om specifikationer, makt, och även andra tillbehör. Du kan även få Mini Turbine Head Tool i DC25 Animal och koppla den till DC25 och har exakt samma funktion.

På grund av den extra Mini Turbine Head Tool, djur kostnader DC25 betydligt fler än DC25. Med en prisskillnad på ungefär $ 100, det verkligen spelar 't vettigt att få DC25 Animal om du inte har husdjur i ditt hus. Om du redan har DC25 och du bestämmer dig för att få en katt eller en hund, du kan nog köpa Mini Turbine Head Tool separat men till ett högre pris.Bortsett från de funktionella skillnaderna kan DC25 och DC25 Animal också differentieras med sina färger. Den DC25 Animal är färgad violett medan DC25 färgas gul. Färgen är faktiskt inte viktigt eftersom du antagligen vann 't att ha din dammsugare i vanlig syn för det mesta.

Sammanfattning:

1. DC25 Animal är avsedd för personer som har husdjur när DC25 är tillräckligt bra för dem som don 't
2. DC25 Animal kommer med Mini Turbine Head Tool medan DC25 spelar 't
3. DC25 Animal kostar mycket mer än DC25