Skillnaden mellan lägenhet och radhusLägenhet vs. Town

Två vanliga platser som folk kallar hem är lägenheter och radhus. ? Lägenheterna ägs eller hyra egenskaper som ligger inom en större byggnad. ? Det kan finnas flera lägenheter i ett hyreshus. ? En radhus är också en ägs eller hyrs egendom som anses radhus, eller har en terrass. ? En radhus kan vara fristående eller ansluten till en annan radhus, men eftersom det kan vara fristående de är oftast dyrare att leva i.? Om en lägenhet eller ett radhus hyrs, finns det en månadsavgift på grund av att ägaren för bosatt i sin egendom. ? Om ett radhus eller lägenhet ägs, är fastigheten delas av andra ägare och hyresgäster. ? Lägenheter och radhus är känd över hela världen, men de kallas på olika sätt i olika länder. ? I Storbritannien termen platta används för lägenheter och radhus kan ibland kallas land hem.

Lägenheter är oftast enskilda våningar enheter som kommer med en till tre sovrum för en enda familj att leva i. Radhus kan vara enkla eller dubbla nivå hem som normalt rymmer endast en familj. En fördel att leva i ett radhus är möjligheten att ha en personlig gård, oftast inte erbjuds i lägenhetsboende. ? Att bo i antingen en lägenhet eller radhus, finns det vissa tillgängliga bekvämligheter till hyresgäster, såsom tillgång till pooler, spa, eller träna rum.Flerbostadshus går tillbaka till antikens Rom, där de rika levde på den påkostade lägre nivåer och de högre nivåerna var reserverade för deras anställda. Idén om ett radhus som utvecklats i England när aristokrater skulle tillbringa sina år på olika platser över hela landet. ? Aristokraten skulle flytta om följande arbete eller underhållning och skulle leva i ett radhus medan hemifrån.

Överklagandet att leva i radhus och lägenheter är stor. ? För dem som bor i lägenheter och radhus finns en ökad känsla av säkerhet eftersom det finns så många hyresgäster i närheten. Om det behövs akut hjälp det är mer sannolikt finns än i ett hem. ? Dessutom, beroende på förhållandet med grannarna, är det lättare att skapa en grannsamverkan program mot brottslig verksamhet. ? Dessutom, om en hyresgäst har ett problem med en apparat bryta eller en defekt i hemmet, de är inte ansvariga för att fastställa det. ? Det är ägarens ansvar att upprätthålla lägenhet eller radhus. ? Nackdelar med lägenhet och radhus levande är mindre sekretess och oförmågan att ändra utanför hemmet.
Lägenheter och radhus är mycket lika, alla har tilltalar olika människor.

Sammanfattning
1. lägenheter och radhus lever egenskaper som kan ägs eller hyrs. ? Lägenheter är knutna till andra egenskaper för uthyrning och radhus kan vara antingen fristående eller anslutas till andra radhus.
2. lägenheter och radhus rymma en familj och är antingen enstaka våningar eller två våningar hem.