Skillnaden mellan Fertilizer och Turf BuilderGödningsmedel vs. Turf Builder

Varje husägare vill ha en vacker gräsmatta som är frodig och grön. Men det är inte så grönt gräs växer omedelbart, men korrekt gödsling behövs för sin stadiga tillväxt. På marknaden kan du stöta på olika typer av gödselmedel som tillför näring till jorden. Turf Builder är bara ett varumärke av ett gödselmedel som tillverkas av Scotts Company.

Scotts Company främjar Turf Builder som ett mirakel gödningsmedel som hjälper till att odla livliga, gröna gräsmattor. Även vara ett mirakel gödningsmedel, är Turf Builder en konstgödsel som kan skada jorden. Så om du funderar på hälsa av jorden, då är det bättre att satsa på naturliga alternativ såsom gödsel. Jämfört med Turf Builder, de naturliga gödselmedel har många fördelar. När naturliga gödselmedel används näringsämnen kvar i jorden under en längre tid än när Turf Builder används.

Gödsel är indelade i kategorier av syntetiskt och naturligt. När man jämför naturliga och syntetiska gödningsmedel, förbättrar den tidigare en kvaliteten på jorden. När konstgödsel används, de lätt lakas i marken. Om de inte absorberas snabbt av växterna, då de går vilse. Å andra sidan, naturliga gödselmedel kvar i jorden under en längre period.Turf Builder har också utvecklat en långsam frisättning av gödselmedel som kompletterar marken under veckor. Denna långsamma frisättning hjälper gräset att växa i en stadig takt och hjälper till att återställa marken också. Dessutom har Turf Builder även tillsatser som hjälper till att bekämpa ogräs tillväxt.

Sammanfattning:

1. Scotts Company främjar Turf Builder som ett mirakel gödningsmedel som hjälper till att odla livliga, gröna gräsmattor.
2. Gödsel är indelade i kategorier av syntetiskt och naturligt. När man jämför naturliga och syntetiska gödningsmedel, förbättrar den tidigare en kvaliteten på jorden.
3. Turf Builder har också utvecklat en långsam frisättning gödningsmedel som kompletterar jord veckor. Denna långsam frisättning hjälper gräset att växa i en stadig takt och hjälper till att återställa marken också.
4. Även anses ett mirakel gödningsmedel, är Turf Builder en konstgödsel som kan skada jorden.
5. Om överväger hälsa av jorden, då är det bättre att satsa på naturliga gödselmedel såsom stallgödsel.
6. När naturliga gödselmedel används näringsämnen kvar i jorden under en längre tid än när Turf Builder används.