Skillnad mellan manliga och kvinnliga Weed VäxterMan vs Kvinna Weed Växter

'Weed' eller marijuanaväxter är kvinnligt, manlig, och hermafrodit. Den manliga ogräs anläggningen är ansvarig för att pollinera den kvinnliga ogräsanläggningen för att producera frön av honplantor. Det är nödvändigt att plantorna kan identifieras och behandlas som icke-pollineras kvinnliga växter är också användbara och kallas 'sinsemilia' betyder 'utan frön.' Det har observerats att 30-50 procent av ogräsväxter finns manliga växter.

Kvinnliga Weed Växter
Kvinna ogräsväxter, eller cannabis, är marijuanaväxter som har små, vita hårstrån. De visas på stammen topp i par och inter och grenar. Dessa hårstrån växer i antal och tjocklek och förvandlas till orange hår under blomningen processen. Den sexuella identiteten av anläggningen kan bestämmas i juli 's slut på norra halvklotet och i slutet av januari på södra halvklotet. Kvinna marijuanaväxter kan lätt skiljas från manliga växter efter anläggningen avslöjar' v 'formad struktur som kallas pistiller. pistillerna fram från sidan av den tredje till fjärde inter i stammen.

Marijuana är producerad av harts blommor av kvinnliga ogräs anläggningen. Om de inte pollineras, blir de milda i smaken, och därmed odlarna försöka hålla kvinnliga och manliga växter på ett tillräckligt säkert avstånd så att den kvinnliga anläggningen inte blir pollineras.

Manliga Weed Växter
Manliga Cannabis, eller ogräs eller marijuana, kan växter identifieras genom närvaron av små skida på de internoder från huvudstammen. Det har vitt hår. Dessa skida på mognad öppna och distribuerar pollen. De manliga växter börjar producera pollen från mitten av juli till mitten av september beroende på halvklotet.De manliga växter är oftast lång och har stout stjälkar; de har färre blad och har sporadisk stjälkar. De används för att skörda. Vissa växter som används för avel används för att pollinera den kvinnliga anläggningen. För skörd, är de manliga växter styckas innan de börjar pollinerar och skakas så lite som möjligt för att undvika oavsiktlig pollinering av honplantor om de är i närheten.

Det är viktigt att identifiera kön ogräsväxter så snart som möjligt eftersom om den kvinnliga anläggningen blir pollineras och de manliga växter inte skördas i tid, är den fina ört skördas mycket mindre, och växterna med en hel del frön kvar som ska behandlas.

Sammanfattning:

1. Kvinnliga ogräs växter har små, vita hårstrån; manliga ogräsväxter inte har vitt hår.