Skillnad mellan manliga och kvinnliga ogräsfrönMan vs Kvinna ogräsfrön

Växter, som djur, har manliga och kvinnliga sorter. Den manliga växter producerar pollen som pollinerar blommorna av honplantor. Blommor som har pollinerade producerar frön. Marijuana, eller ogräsväxter, är också antingen man eller kvinna.

Kvinnliga marijuana ogräsplantor som inte har pollinerade kallas 'sinsemilla' eller 'utan kärnor.' Blommorna får växa och utvecklas för att producera psykoaktiva kemiska tetrahydrocannabinol (THC).

Ogräsfrön och växter odlas för denna kemikalie. Eftersom endast de kvinnliga ogräsfrön producera den, bara odlare odla manliga ogräsfrön för avel annars skördas tidigt att hindra dem från att pollinera de kvinnliga ogräsplantor.

Könet på de manliga ogräsfrön eller plantor kan bestämmas tre veckor innan de kvinnliga ogräsfrön eller plantor som är planterade på samma gång. Detta är praktiskt eftersom manliga ogräsfrön eller plantor måste skördas innan de kan pollinera de kvinnliga frön eller växter och blockera deras tillväxt.

Manliga ogräsfrön eller plantor växer vertikalt och inte har så många grenar och löv som de kvinnliga ogräsfrön eller plantor. Detta får dem att se svaga och ohälsosamt. I stället för blommor de utvecklar små knoppar som ser ut som kulor. Dessa karakteristiska onormal tillväxt debuterar vanligen mellan tredje och fjärde inter av huvudstammen av anläggningen. Detta manifesteras i början av utvecklingen av en manlig ogräsfrön eller växt 'sexuella identitet.

När kvinnliga ogräsfrön eller plantor börjar blomma, hår utvecklas i överflöd i ändarna av deras förgreningar. Detta är inte närvarande i manliga ogräsfrön eller plantor. Kvinna ogräsfrön eller plantor utvecklar också V-formade pistiller på deras blomningen.Vissa ogräsfrön utvecklar också könsorgan av det motsatta könet. Dessa kallas hermafroditer eller 'Hermies.' Hermafroditer kvinnliga ogräsfrön utveckla staminate blommor eller blommor som har ståndare i stället för pistiller.

Hermafroditer manliga ogräsfrön är inte mycket vanligt eftersom de inte tillåts växa upp till punkten för mognad när pistillerna visar. Det är viktigt att se upp för hermafroditer eftersom de kan släppa pollen som kan förstöra grödan.

De kan pollinera sig liksom de andra kvinnliga ogräsväxter. De tenderar att förmedla sina sexuella dispositioner till sin avkomma så att de är bäst utrotas. Könet av ogräsväxter kan påverkas av många faktorer. Miljöförhållanden, ogräsfrön ålder, lunar faser och kemikalier är kända för att påverka kön växterna.

Sammanfattning:

1. Kvinna ogräsfrön eller plantor producera THC medan manliga ogräsfrön eller plantor inte.
2. Kvinna ogräsfrön eller växter producerar blommor medan manliga ogräsfrön eller plantor producera små knoppar som ser ut som kulor.
3. Kvinna ogräsfrön eller plantor utveckla V-formade pistiller i början av deras blomningen medan manliga ogräsfrön eller plantor inte.