Skillnaden mellan plysch och tryckavlastandePlysch vs tryckavlastande

För några år sedan fanns det inte så många val när det kommer till madrasser, men för närvarande finns det många valmöjligheter när man köper en. Några exempel på olika madrasser är: fast madrass, tryckavlastande madrass, plysch madrass, och Euro-top eller också känt som Box avlastande madrass. Innan dessa typer av madrasser kom ionthe marknaden, spiralresårmadrasser var de enda som du kunde hitta. Men eftersom det finns en hel del alternativ att välja från och med nu, köpa rätt madrassen är lite stressande eftersom du måste ta hänsyn till alla dess attribut att veta om de passar det du letar efter. Nu måste du överväga om du vill ha en fast eller en mjuk en, plysch eller kudde topp, minne skum eller traditionella coil-resårmadrass. Uppfyller de egenskaper du letar efter är viktigt. Den typ av madrass du köper kommer att avgöra kvaliteten på resten du får när du sover på den. Så det är mycket viktigt att få den perfekta för dig.

Memory skum madrasser är ett mycket populärt val i dag. Minnet skum användes först av NASA. Det ger stort stöd för kroppen eftersom det är utformat för att svara på din kroppsvärme. Det tenderar att mjukna i delar av kroppen som är varmare än de andra delarna medan skummet i de kallare delar av kroppen förblir fastare. Vissa människor säger att det ger dig en svävande känsla. Denna typ av madrass lindrar ryggproblem, ledvärk, och hjälper dig att upprätthålla en god ryggradsinriktning. Coil-resårmadrasser var de första typ av madrass som finns på marknaden, och det är den vanligaste madrassen i hushåll. Den använder spiralfjädrar för att stödja din rygg. Ju mer coil räkna det finns, desto fastare spiralresårmadrass är. En annan typ av madrass som du kan välja mellan är latexskummet. Denna typ av madrass är känd för att vara långvarig, och du kan även få en skräddarsydd för att passa din kroppsform. Nackdelen med en latex madrass är att det kan vara lite dyrt jämfört med andra madrasser.

Bortsett från de nämnda madrasser, finns det två typer som ofta är föremål för jämförelsen med varandra. Många människor tror att tryckavlastande och plysch madrasser är precis samma, men de är inte. De varierar från deras mjukhet till det som gör dem unika från de andra. Mjuka madrasser är madrasser som har en till fyra inches av ytterligare skikt på toppen av en fast madrass. Desto mer extra stoppning det har, desto mjukare madrass. En tryckavlastande madrass är mjukare än en plysch madrass eftersom, till skillnad från Plush som har ytterligare skikt, i stället för att bara skikt av tryckavlastande madrass har en kuddliknande kudde topp som täcker madrassen. En plysch madrass är mer perfekt för människor som bara vill ytterligare mjukhet i sin madrass, men människor som föredrar fluffiga sängar bör välja en tryckavlastande istället. Om du vill ha en madrass som erbjuder mer ryggstöd, är bättre för dig plysch. Tryckavlastande madrasser är dyrare än plysch, och de kan 't vändas om du vill försöka utöka deras livslängd. De behöver också större ark jämfört med några på grund av deras tjocklek.Sammanfattning:

1. Plysch madrasser har ett extra lager ovanpå en fast madrass att ha extra mjukhet. Tryckavlastande madrasser har en kuddliknande kudde topp ovanpå en vanlig madrass.
2. Plush erbjuder mer ryggstöd jämfört med en tryckavlastande.
3. tryckavlastande är dyrare än plysch.
4. tryckavlastande kan 't vändas till pro-långa dess livslängd.
5. tryckavlastande är mjukare än plysch.