Skillnaden mellan Orangeriet och konservatorietOrangeri vs. Conservatory

Flera fönstertillverkare närvarande offentliggöra tillägg av både en vinterträdgård och orangeri till era respektive hem. När närvarande tar hänsyn till denna form av förlängning, konstaterades det att det 's kämpar för att lägga märke till skillnaderna mellan de två. De grundläggande skillnaderna mellan en vinterträdgård och ett orangeri kommer att diskuteras här.

Först av allt, var ett orangeri upptäcktes ursprungligen i den 17: e århundradet. Denna typ av mode först började i Holland men upptäckte snart sin väg till Storbritannien. Det var oftast utnyttjas som ett komplext växthus för att utveckla tropiska växter som ananas och apelsiner som annars inte skulle odlar i klimatet i Storbritannien. De blev en indikator på elegans och rikedom med flera produktiva bostäder överskattas med vackra orangerier, såsom den välkända Kensington Palace orangeri.

The Conservatory windows var på olika sätt, till följd av orangeriet. När innovationer inom tillverkning och glas kom under slutet av 19-talet, blev glasprodukter mer tillgängliga. I det förflutna, ett orangeri var syntetiskt uppvärmd, vilket gör denna produkt exceptionellt dyr att köra. Ändå som glas blev mer entusiastiskt tillgängliga, Orangeriet utvidgas till isoleringsglasväggar. Dessa blev vinterträdgården som är i allmänhet värms med bara användning av solljus.

Under den viktorianska tiden, uterum blev oerhört modet. Även om det fortfarande i huvudsak begränsad till mer välbärgade familjer, blev de mer lättillgängliga på grund av utrustning som tillverkas billigare än för orangeriet. I nutid, både ett orangeri och vinterträdgård är rimligt prissatta och har eleganta sätt att lägga ljus, karaktär, charm och utrymme till respektive hem. Vinterträdgården har gradvis blivit mer allmänt känd på 20-talet på grund av dess isolerade glaspaneler. Detta är mer lönsamt att köra. Intressant, specialister beräknar nu ungefär en av fyra bostäder i Storbritannien vinst från förvärv av uterum.

Icke desto mindre har den produktiva historia orangeriet skapat en comeback. Men den här gången, det är inte avsedd särskilt för exotiska krukväxter. Den moderna orangeri uppfattas som en mer bestående expansion av ditt hus än en vinterträdgård. I sitt nuvarande skick, har traditionen ett orangeri inte görs från vägg till vägg material gjorda av glas. Detta innebär att även om det ger en enastående övergång mellan inne och ute, förenar det perfekt med resten av komponenterna i dig hus. Med tegel eller sten paneler som kan väljas särskilt för att matcha resten av ditt hus, undviker orangeriet visas som det gjordes bara som ett tillägg och blandas med den ursprungliga konstruktionen av huset.

Det finns flera ritnings design av ett orangeri. Många av dem är stora och komplicerade konstruktioner som tilltalar en verklig elegans och charm till ditt hus. Å andra sidan, kan du välja en modern och förenklad konstruktion för att komplettera stilen på ditt hus. Flera typer av orangeri är inbyggd med bilaterala vikdörrar som är idealiska för att öppna under sommarloven att producera enastående avstånds och belysning alternativ. Orangeriet är lika konservativ när det gäller att utforma specifika modeller för att hålla huset varmt under vintern på grund av sin fasta byggnadsställning.Sammanfattning:

1. Orangeriet upptäcktes ursprungligen i den 17: e århundradet. När innovationer inom tillverkning och glas kom under slutet av 19-talet, blev vinterträdgård produkter mer tillgängliga.

2. vinterträdgård windows var på olika sätt, till följd av orangeriet.

3. Under den viktorianska tiden, uterum blev oerhört modet. Även om det fortfarande i huvudsak begränsad till mer välbärgade familjer, blev de mer lättillgängliga på grund av utrustning som tillverkas billigare än för orangeriet.

4. I nutid, är både ett orangeri och vinterträdgård prisvärda och eleganta sätt att lägga ljus, karaktär, charm och utrymme för att era respektive hem.