Skillnaden mellan Loft och StudioLoft vs Studio

En av de grundläggande behoven av människan är skydd. Det är nödvändigt för hans överlevnad och välbefinnande. Hans hus eller hem är där han vilar efter en hård dag 'arbete, och det är där han håller allt som är viktigt för honom, inklusive hans familj och några av hans tillgångar.
Den fungerar också som hans skydd mot naturens krafter, såsom regn, värme och vind. Allt som är värdefull för honom hålls säkert från andra inom sitt hem. Medan de flesta människor äger hem de lever i, en del bor i hyrda hus eller bostäder.
Dessa hus eller bostäder kallas lägenheter. De kan variera från en enda, fristående hus till en rad av flera hus eller rum som ligger i en byggnad. Två sådana lägenheter som ligger i en byggnad är loft lägenhet och studio.
Ett loft definieras som den stora övre partiet av en fabrik eller kommersiell byggnad, som kan användas som en lägenhet. Det är rymliga och oftast har inga partitioner och kan bestå av ett vardagsrum, ett kök, ett sovande område och ett badrum.
Det är dyrare på grund av dess storlek, vilket ger den åkande en chans att dela upp den i flera rum. Bortsett från detta, är loftlägenheter som vanligtvis finns i städerna och kan ibland fungera som ett kontor eller en dans eller ateljé.
En studio definieras som ett rum eller en del av en byggnad som används som en konstnär 's arbetsrum eller en lägenhet. Den är liten och kan bara ha en eller två rum med de flesta områden kombineras för att spara utrymme. Eftersom det är små, det är billigare och billigare.
Det är endast lämplig för en enda eller två personer. En ung professionell eller någon som fortfarande har börjat skulle passa fint i en studio eftersom det är mycket sparsam och behöver bara lite möbler och inventarier. Det är lättare att hantera och ren och medför lägre kostnad att räkningar och kostnader.

Sammanfattning:1. Ett loft är den övre delen av en byggnad, vanligtvis en tidigare fabrik eller kommersiell byggnad omvandlas till en lägenhet, medan en studio är ett rum eller del av en byggnad som är tidigare en konstnär 's arbetsrum omvandlas till en lägenhet.
2. Ett loft är stor och har mer utrymme än en studio.
3. Ett loft är en öppen plats som kan delas upp i flera rum och kan även göras för att ge plats för ett kontor eller en studio eller arbetsplats för de åkande medan en studio har begränsat utrymme och kan ha bara en eller två rum.
4. Ett loft är dyrare än en studio.
5. En studio är mer kostnadseffektiv än ett loft.
6. Även om båda hyrs behöver ett loft en större summa pengar för att upprätthålla på grund av sin storlek, medan en studio behöver bara väldigt lite att underhålla.