Skillnaden mellan akryl och glas BongsAkryl vs Glas Bongar

Skillnaden mellan akryl och glas bong är materialet och pris. Glas bongar är dyrare än akryl sådana. Gamla rökare som inte önskar att smaka något annat än ogräs föredrar glas bongar eftersom akryl bongar kan ändra smaken av ogräs.

Å andra sidan, tenderar akryl bong att vara kraftigare än glas och har svårare att gå. Jämfört med akryl bongar, glas bongar är ömtåliga och bräck. Akryl bongar är billigare och lättare att fixa medan glas bongar är inte bara dyrt, men omöjligt att fastställa också.

Akryl bongs är bra för packning i resväskan och längs med dig när du reser Det kanske inte är en bra idé att göra samma sak med glas bongar. Glas bongar är inte bärbara eftersom de lätt går sönder. Men glas Bongs ge mjukare rök jämfört med akryler. Glas bongar kan också täta bra men akryl bongar kan vara hårda och svåra att rengöra medan glas bongar är mycket lättare att rengöra.

Akryl, jämfört med glas bongar är en sämre rökning medium men är mer hållbart jämfört med glas bongar. Några av de akryl bongar har skålen och ned-stammen av metall. Många rökare hitta metall- och akryldelar är ansvariga för att ändra smaken av ogräs. Rökaren kan ha att mjölka det svårt vars resultat är dåligt för lungorna. Akryl bong har också en hel del drag som underlättar ödande och förbränner mer ogräs ineffektivt. En annan nackdel för metallröret är att det blir varm snabbt. Akryl rör aldrig tycks ge samma träff som glas, eftersom de är svåra att dra.

Många rökare föredrar glas för sitt utseende och känsla. Det är lätt att se genom glas, för att byta vatten vid behov. Akryl bongar är vanligen tillverkade av färgat material och det är inte lika bra som glas för att se igenom. Dessutom är brott glas Bongs har också ingen skärm och rökaren kan andas aska som well.The nackdel med akryl Bongar är att de avger skadliga plast rök.

Sammanfattning1. Glas bongar ser ut och känns bra.

2. Akryl bongar används som ett alternativ för glas bongar.

3. Glas bongar är dyra och ömtåliga.

4. Akryl bongar är hållbara och inte brytbar.