Skillnaden mellan kung och drottning sängKung vs drottning säng

Sängar finns i olika storlekar. Människor kan välja sängar beroende på deras önskemål och nivån av komfort som de önskar. Av alla säng storlekar, är kung och drottning size sängar anses vara den största. Par köpa dessa två typer av sängen som de ger extra sovrum.

Vid en jämförelse mellan kungen och drottningen size sängar, är den tidigare något större än den senare. Kung storlek sängen är cirka 76 inches i bredd och 80 inches lång. Queen size-sängar är samma längd men är bara 60 inches i bredd.

Par tenderar att föredra Queen size sängar, eftersom de är mer rymliga och bekväma för två personer att sova i. Queen size sängar passar in sovrummen och kan även passa in i de flesta rum. Par som vill ha extra utrymme föredrar king size-sängar. Kung storlek sängen är också lämplig för personer som är skrymmande, eftersom de får mer utrymme. Queen size sängar är bekväma för en storlek personen genomsnitt.En king size säng tar upp mer bäddsrum fastigheter och minskar också tillgängliga för andra möbler utrymme. Kung storlek sängen är därför generellt mer lämpade för stora rum. Kung storlek sängen finns i två olika storlekar; Standard King och California King.

King size-sängar, på grund av deras större storlek, i allmänhet kostar mer än en liknande typ av dubbelsäng.

Sammanfattning
Kung storlek sängen är cirka 76 inches bred och 80 inches lång, medan en dubbelsäng är samma längd men bara 60 inches bred.
Queen size sängar passar in i de flesta sovrummen och vissa rum. Par som vill ha extra utrymme föredrar king size-sängar.
Kung storlek sängen minskar mängden tillgängligt utrymme för andra möbler i ett sovrum och är därför mest lämpade för stora rum.