Skillnaden mellan NX Credit och NX Prepaid NX Credit vs NX Prepaid

NX, som utfärdas av Nexon America, Inc., är virtuella pengar som används för att spela datorspel. NX virtuella pengar kan användas för att köpa vissa saker som online-tjänster eller någon extra funktion som kommer med spelen.

Nexon America, Inc. har gett ut två typer av NX pengar C NX kredit och NX förbetalda. Det var under 2009 som Nexon America, Inc. kom upp med dessa två typer av kort. Före 2009 hade företaget bara en enda typ av kort som kallas Nexon Cash.

NX kontantkort kommer utan begränsningar. Det kan laddas via PayByCash eller Nexon Game Cards. Som sagt tidigare, inga begränsningar kommer med detta kort, och man kan köpa något spel objekt. Men det kan finnas vissa begränsningar spelnivå. NX förbetalda kommer i olika valörer som $ 10 och $ 25.

NX kredit är virtuella pengar som kommer med vissa begränsningar. Detta kan laddas med PayPal, kreditkort, ladda mobilen och tjäna gratis NX. NX kredit kan också laddas genom att acceptera erbjudanden och även fylla i enkäter.Man kan bara ta ut $ 60 per månad med NX kredit. NX kredit virtuella pengar kan inte användas för att ge presentartiklar.

Låt oss titta på några av de begränsningar av NX kredit. I Atlantica Online, kan kredit pengar inte användas för att köpa Blessing licenser och kläder Random Lådor tills nivå 30 har uppnåtts. I Maplestory, kan kreditkortet inte användas för att köpa tecken namnändringen Cash Shop Surprise, Character Transfer och kan inte heller användas i Maple handelssystemet. På samma sätt har NX kredit vissa begränsningar i spel av Gachapon, Dungeon Fighter Online, PopTag och Vindictus.

Sammanfattning:

1. Det var under 2009 som Nexon America, Inc. kom upp med två typer av kort C NX kredit och NX förbetalda.
2. NX förbetalda kommer utan begränsningar. Å andra sidan, NX kredit kommer med begränsningar.
3. NX kontantkort kan laddas via PayByCash eller Nexon Game Cards.
4. NX kredit kan också laddas genom att acceptera erbjudanden och även genom att fylla i enkäter.
5. NX kontantkort finns i olika valörer som $ 10 och $ 25.