Skillnaden mellan Underhållsbidrag och underhållAlimony vs Underhåll

Det är en ökning med skilsmässor över hela världen. Mental inkompatibilitet och temperaments frågor mellan man och hustru leder till separation mellan dem. När frånskild, de går för underhåll och underhåll. Underhåll och underhåll är desamma och används i olika namn på olika platser. Så vi kan inte säga att de är olika juridiska termer.

Underhållsbidrag eller underhåll är det ekonomiska stöd som ges till en make efter skilsmässa. I vissa länder och platser, är underhållsbidrag mest använda och i vissa andra regioner, är underhåll på modet. I de flesta fall make ger underhållsbidrag eller underhåll till före detta fru.Underhållsbidrag eller underhåll är en ekonomisk överenskommelse mellan frånskilda par. Det är ett arrangemang som en partner ger regelbundet ekonomiskt stöd till den andra. Detta är endast tillgänglig för partner som har lagligt gifta.
Underhållsbidrag och underhålls lagar varierar beroende på land. Det finns emellertid tre vanliga typer av Underhållsbidrag eller underhållsbidrag tillgängliga. De är klumpsumma underhåll eller underhåll, tillfälligt underhåll eller underhåll och permanent underhåll eller underhåll.
Den klumpsumma som underhåll eller underhåll är en engångsersättning ges till partnern. Tillfälliga underhållsbidrag eller underhåll ges under en viss tid tills partnern återvinner sin ekonomiskt oberoende. Detta underhållsbidrag eller underhåll ges för att främja utbildning kompetens och utbildning. Sedan den tredje permanent underhåll eller underhåll är den ersättning ges på obestämd tid.
Underhåll eller underhållsbidrag ges i allmänhet om en partner inte har tillräcklig mängd för att tillgodose rimliga behov eller om partnern inte kan försörja sig själv och hindras att vara hemma eller om partnern har liten chans att anställning.
Innan domstolen utmärkelser underhåll eller underhåll, tar hänsyn till olika saker såsom ålder, längd äktenskap, partner 'resurser och arbetstillfällen. Underhållsbidrag eller underhållsbidrag avslutas i döden av någon av parterna. Om en person förlorar jobb eller om det är en minskning i inkomst eller om partnern gifter, då underhåll eller underhåll ersättning får avslutas.

Sammanfattning
Underhåll och underhåll är desamma och används i olika namn på olika platser.
I vissa länder och platser, är underhållsbidrag mest använda och i vissa andra regioner, är underhåll på modet.