Skillnaden mellan Heltid och deltid StudentHeltid vs deltid Student

En kandidat har valet att studera på heltid och deltid. En elev på deltid är en person som kan ha ett jobb eller utför andra aktiviteter och som inte kan besöka den vanliga skolor. En heltidsstuderande kan också kallas en vanlig student.

En av de viktigaste skillnaderna mellan de två är relaterade till kredit timmar. En heltidsstuderande kommer att slutföra den totala kredit timmar som ett universitet eller en högskola har krävt heltidsstuderande delta i en fullständig studier. I allmänhet är de totala kredit timmar för en heltidsstuderande att slutföra en termin är 12 till 14 timmar. Om kredit timmar är mindre än dessa kredit timmar, då eleven driver en deltid.

En annan viktig skillnad är i det finansiella stödet. En heltidsstuderande blir oftast mer ekonomiskt stöd än en deltid student. Dessutom, om en heltidsstuderande omvandlas till deltid, de kan bli ombedd att återbetala de medel som de fick i början av sina kurser.

Både heltidsstuderande och deltidsstuderande är berättigade till skattelättnader. I fallet med en heltidsstuderande, får han fler skatteförmåner än en deltid student. I fall omvandlar en heltidsstudent till deltid kurser, finns det en möjlighet att han eller hon inte kan få fullständig skatteförmåner.En heltidsstuderande får även andra förmåner såsom sovsal anläggningar. Men en elev på deltid är inte berättigade till sådana sovsal anläggningar. När man talar om andra förmåner, har en heltidsstudent till förmån för många försäkringar som sjukförsäkring. En heltidsstuderande har fördelen av låga premier jämfört med de höga premier som måste betalas av deltids student.

Sammanfattning:

1. Den totala kredit timmar för en heltidsstuderande att slutföra en termin är 12 till 14 timmar. Om kredit timmar är mindre än dessa kredit timmar, då eleven driver en deltid.
2. En heltidsstuderande blir oftast mer ekonomiskt stöd än en deltid student. Om en heltidsstuderande konverterar till deltid, kan de bli ombedd att återbetala de medel som de fick i början av sina kurser.
3. När det gäller en heltidsstuderande, får han fler skatteförmåner än en deltid student.