Skillnaden mellan registrerade och certifierade postRegistrerad vs. certifierade post

När du skickar e-post via nätet eller skicka måste du se till att det når mottagaren ordentligt, speciellt när du skickar ett värdefullt objekt eller något oersättliga (utom naturligtvis om innehållet i denna post är inte lika viktigt som det verkar). Du kan antingen skicka e-post via rekommenderat brev eller certifierade post. Dessa postsystem kommer att se din e-post anländer till sin destination korrekt och säkert sätt. De båda kan garantera din post kommer att nå sin destination och de kan övervaka hur din e-post levereras tråg posttjänster. Detta är mycket viktigt eftersom utskick vill se till att deras post är säkra när de skickar dem. Med den politik som rekommenderat brev och certifierade post, är säkerheten av post garanteras.

Men rekommenderad post och certifierade post har sina meningsskiljaktigheter. För det första har certifierade post bevis på utskick; det kan ge dig kvittot och bevis på utskick. Det kan också kontrollera datum och tid för leverans. När man använder certifierade post han kommer att få ett kvitto när utskick, detta kallas en numrerad kvitto bara för att göra det säkrare och säker. Under 2009 certifierad post kan utnyttjas för endast $ 2. 30. ansvar certifierade post endast hålls på den plats där kvittot undertecknas. Det är en vanlig post som skickas. De tjänster som rekommenderad försändelse får endast utnyttjat om din post är första klass eller prioriteten postar. Detta betyder att det inte erbjuder utskick för internationell post. Har ingen försäkring är inte orsaken men.

Rekommenderat brev å andra sidan kan försäkra din e-post, särskilt om det har värdefulla föremål tillsammans med det. Det kan ge dig maximal säkerhet genom att försäkra din e-post för upp till $ 25.000. För att vara säkrare, kommer certifierade post ge dig ett bevis på utskick precis som rekommenderat brev. Detta innebär att vid tidpunkten för utskick, kommer avsändaren att få ett utskick kvitto. Dessutom kommer det att finnas ett register över leverans placeras i mottagaren 's postkontor. För en extra avgift, kommer avsändaren också förses med en mottagningsbevis. De tjänster som rekommenderad försändelse får endast utnyttjat om din post är första klass eller prioritet post. Detta innebär att det inte erbjuder utskick för internationell post. har ingen försäkring är inte orsaken men. Bland alla de tjänster som tillhandahålls av posttjänster, är det rekommenderat brev systemet säkraste utskick av dem alla. Om du har värdefulla objekt som du behöver för att skicka, kommer det garanterat att vara säker som den når mottagaren. Om du kommer att skicka registrerade artiklar, kommer rekommenderat brev skydda den ur utskick tills den levereras. Om du kommer att skicka inhemska post, första klass post eller prioriteten postar behövs. Du kan utnyttja denna post för $ 10,60. det lämnar ett spår av ansvars eftersom det är undertecknat för varje hand passerar tråg.

SAMMANFATTNING:1.

Certifierade post ger dig ett intyg om utskick medan rekommenderat brev ger försäkring.
2.

Registrerade post är säkraste bland alla posttjänster i USA postkontor. Certifierade post kan 't post internationell post.
3.